Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Keď som neodolal...

Som radšej, keď viem kto sa skrýva za svojim názvom blogera. (Nechce sa mi "prehrabávať", takže ani neviem či je autor rodu ženského, alebo mužského.) Nakoľko mál uvedené aj fakty za „svojou prezývkou“: realita-muzika-fakty - a ja som rád, keď sa hovoria fakty, lebo klamárov z duše neznášam. v jeho/jej veršoch sa spomína toto: zo všetkých cítiť strach. - Je to síce zhoda okolnosti, ale mňa tieto verše inšpirovali, aby som vám blogerom napísal to, čo sa mi prihodilo dnes okolo 16 hodine na Bukoveckej nádrži (priehrade) pri Košiciach.

Vybral som sa tam trochu neskoro, (lebo také krásne letné počasie je hriechom nevyužiť po celý deň), lebo som zobral so sebou dcérinu Lunu (kríženec Labradora s Vlčiakom, alebo niečím podobným, neviem to presne. Dcéra ju našla ešte ako šteňa – túlať sa na ulici a tak si ju osvojila), tým že je celá čierna, tak som ju nechcel vystatovať silnému slnku, hoci je fakt, že ona je ako vodník a z vody vylezie iba vtedy, keď vidí prichádzať ďalšieho psa.

 

   Ale teraz už k veci: sotva som prišiel k lehátkam, tak som si všimol plávať dámu, ktorú poznám iba pár týždňov, ale aj ona, keď zbadala mňa s Lunou, tak hneď na mňa zamávala a zavolala Lunu k sebe. Pochopiteľne Luna v priebehu pár sekúnd už bola pri nej. Ja som sa vyzliekol do plaviek a vybral som sa k ním.

 

  Stali sme vo vode asi 3 metre od brehu a rozprávali sme sa, keď zrazu čo čert nechcel táto pani zbadala ako na brehu na jednom zo spomenutých lehátok chlapík zhruba 30 ročný tresol dámu v jeho rokoch, ktorá bola spolu s ním na lehátku. Ja som bol otočený chrbtom, takže až po jej upozornení som už len videl ležať nevládne ženské telo vedľa lehátka v tráve na zemi.

 

   Moja známa na to hneď zareagovala týmto spôsobom, čo si to ten hajzel dovoľuje idem k nemu a spýtam sa ho akým právom sa takto správa - a ešte dodala, že na neho zavolá políciu.     

 

   Ja som taká povaha, že tiež mi nie je jedno, keď vidím, že sa niekomu neprávom ubližuje a ešte obzvlášť, keď na to dopláca žena. Preto som išiel aj ja s tou mojou známou k tomu debilovi (no "bohužiaľ- nemal som to robiť", lebo záver tejto udalosti bol taký, že zase sa v mojom živote potvrdilo to nepísané: Za dobré, nikdy nečakaj dobre).

 

   Tá moja známa bola pri tom hajzlovi o trochu skôr, lebo ja som už z diaľky videl, že ten dotyčný je takmer na mol, a tak som sa rozhodol zobrať so sebou aj Lunu. (Reku aspoň si ten debil nedovolí vyskakovať, keď uvidí takého veľkého psa -  teraz niekedy bude Lune tri roky). No ten debil hoci mal čo robiť aby sa udržal na nohách, tak sa cítil veľkým silákom a začal drzo útočiť - spočiatku slovne - na tú moju známu, že čo sa jej nepáči, nech sa stará sama o seba, lebo on si so svojou manželkou môže robiť čo sa mu zachce a, že ju je do toho veľké hovno, čo on robí so svojou manželkou. Toto moju známu nahnevalo ešte viac a preto mu odvetila, že ide volať na neho policajtov. Samozrejme ten jej začal nadávať Ty kurva vypadní odtiaľto, lebo aj tebe jednu urvem, a už sa rozháňal rukou, že aj jej jednu pri..be. No a toto nemal urobiť, lebo do hry som vstúpil ja.

 

 Viem, že to píšem obšírne, ale ako som už uviedol - držím sa faktov. No nechcem to už ďalej naťahovať, ale príšerne sme sa pobili. Jedno jediné šťastie mal ten dotyčný, že moja dcéra Lunu necvičila ako bojového psa, lebo keby tá sa pridala na moju obranu, tak by z tohto hajzla lietali kúsky mäsa, ako keď človeka roztrhá granát.

  Mám teraz zopár poranení, našťastie nie je to až tak vážne, no ani on na mňa pravdepodobne nezabudne do smrti, lebo ja som ho tiež nešetril.

 

P.S. Aj tam sa potvrdilo aký sú ľudia benevolentný voči svojmu okoliu v dnešnej dobe. Bolo tam asi 40 ľudí z toho asi 25 chlapov, ale ani jeden nepriskočil na moju obranu. Všetci sa na to iba prizerali tak, akoby boli niekde v kine alebo divadle.

 

   Najsmutnejší bol záver, keď došli policajti.

 Ja som bol rozhodnutý už od samého začiatku, že nepodám na neho žalobu a keď som videl, že jeho družka ho ešte obhajuje, tak to ma iba utvrdilo v mojom rozhodnutí a policajtom som povedal nechajte ho tak, veď jeho bije sám život. (On síce mojej známej tvrdil, že je jeho žena, ale ona  pri policajtoch tvrdila, že sú spolu 3 roky a ona je jeho družka.

 

  My všetci, ktorí sme tam boli, tak sme si až po krátkom čase uvedomili, že to bola partia s IQ max. 80 a hoci o policajtoch kolujú kadejaké vtipy, tak tí ktorí prišli tento prípad riešiť, tak aj oni od samého začiatku pochopili, že títo štyria – (na ich lehátku boli ešte ďalší jeho dvaja kamaráti) – retardovaní, to pre nich ešte slušné slovo – nestoja ani za to, aby sa s nimi viedol normálny rozhovor. (No musím povedať, že aspoň sa tí jeho kamaráti zachovali férovo, lebo sa nepridali k nemu proti mne, ale práve naopak jeden, ten trochu triezvejší nás pribehol od seba odtrhnúť.

 

hlas cez hlas kričí,

on právo nemá,

ten ho má..   A tento Tvoj verš (realita-muzika-fakty) je ako šitý na toho úbožiaka. Laco


Víťazstvo pudu | stály odkaz

Komentáre

  1. Lacko
    včera sme si to fičali v aute s malou Zuzou, ked sme videli na chodníku párik, ako sa bije. Mladí ľudia. Zuza mi prikázala vrátiť sa. Ja som ich chvíľu pozorovala a napokon sme prišli k záveru, že baba bola histerická, ten chalan sa len bránil. Potom si sadla na zem a začala plakať a on sa pobral preč....tiež si myslím, že niekedy je rozumnejšie počkať a sledovať situáciu, nie sa hneď pustiť do bitky....ale vážim si tvoju reakciu, takých je veru málo....pekný deň...
    publikované: 29.07.2009 10:23:41 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  2. realita - muzika - fakty su moje..
    a ja som odjakživa žena Laco.. Ell.. Ellie.. Alebo aj Ellita.. :)))
    publikované: 29.07.2009 10:35:35 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  3. matahari
    ...tiež si myslím, že niekedy je rozumnejšie počkať a sledovať situáciu, nie sa hneď pustiť do bitky...

    Nepochybujem vôbec o tom, že máš pravdu. Lenže ja som tam ešte mnoho detailov vynechal.

    Ja som totiž mierumilovný človek, ale toto už bolo aj na mňa priveľa.

    On totiž, keď sa rozohnal na tu moju známu pani, tak ja som ho najprv iba odstrčil, aby jej neublížil, no zároveň som mu povedal, že toto slušný človek nerobí, ale je pravda že v duchu by som mu v tej chvíli najradšej roztrepal papuľu. Takže som mu to aj povedal, ak je taký geroj, tak nech si to rozdá so mnou ako chlap s chlapom. Lenže ten debil ma nenechal ani dopovedať a hneď na mňa zaútočil. (Nemám bohvieaké skúsenosti v takejto situácii, ale niečo som pochytil z filmov, a aj teraz v poslednej dobe dávajú na Jojke kurzy sebaobrany). Takže sa mi podarilo nad nim zvíťaziť. No ten dilino to nedokázal "preglgnúť a keď som sa už venoval plávaniu a psovi, tak z navŕšeného brehu sa rozbehol smerom na mňa, čo ja som ani netušil, lebo som bol k nemu otočený chrbtom a v plnej rýchlosti vyskočil na mňa jednou rukou si k sebe pritlačil moju hlavu a druhov sa ma snažil zvaliť do vody, čo sa mu podarilo a potom ma začal škrtiť. Ja v sebaobrane som už veľa možnosti nemal, ale podarilo sa mi ho trochu zo seba odvaliť a z celej sily som sa mu zubami zaťal do predlaktia ruky, ktorá bola v blízkosti mojej tváre. Pochopiteľne táto bolesť predlaktia ho donútila ma pustiť.

    Ja som si to odniesol ranou na nohe - lýtko sa mi oškrelo o štrk na dne jazerá, takisto mám šrám na ľavom predlaktí - asi som sa porezal o ostrý kameň, mám narazený palec na pravej nohe, ale najhoršie to dopadlo na tvári, lebo som mal na očiach slnečné okuliare a tým, že mi ich pritlačil k tvári tak rám okuliarov mi prerezal kožu - zhruba 1,5 cm rana krvná podliatina, takže nik kto má teraz zbadá nepochybuje o tom, že toto vzniklo pri bitke. Doslova vyzerám tak, ako keby som iba pred chvíľou zišiel z boxerského ringu. (Večer, keď som sa ukázal doma manželke, tak som jej klamal, že toto „zapríčinila Luna, lebo, keď sme prišli k hrádzi, tak sa tak rýchlo plašila do vody, že sa jej podarilo to, že som zakopol o jednu vyčnievajúcu skalu a že pri páde som si na ďalšej ostrej skale urobil spomenutú ranu pod okom“. (Manželka ma za takmer 30 rokov, čo sme spolu vie veľmi rýchlo odhaliť, takže predsa zapochybovala, a povedala priznaj sa, že si sa s niekým pobil. No chcel som ju aspoň raz v živote oklamať a vyskúšať, či mi to uverí a preto to ešte stále zatĺkam, no nepochybujem o tom, že sa to môže dozvedieť. Jednak preto, že Košice „nie sú až tak veľké mesto“ a po druhé tiež nie vylúčené, že tam bol niekto kto nás oboch, alebo iba moju manželku pozná).

    Na margo tohto debila - ešte takáto poznámka: kým prišli policajti, trvalo im to asi pol hodiny, tak ten dilino tým svojim priateľom neustále ukazoval svoju ruku, že som ho pohryzol a zakaždým sa zastrájal, že ide ku mne a že mi to ešte spočíta. (Mohol som sa z tohto miesta pobrať niekam inam, aby som mu nebol na očiach, lenže vedel som, že tá moja známa to nenechá iba tak a preto som sa tam zdržiaval, aby ma policajti nemuseli hľadať. Ja takisto vlastním mobilný telefón, ale ani vo sne by ma nenapadlo volať tým zeleným mozgom, lebo vo väčšine prípadov z nich nie je žiadny osoh). Tí jeho kolegovia aj s tou jeho vydarenou družkou, či manželkou ho však zakaždým odhovárali a zdržiavali a tak sa v jednej chvíli nasral a znovu jej jednu urval. (Dokážeš to pochopiť? Samozrejme, že viem, ale myslím toto, že aká je to "hus": keď namiesto toho, aby mu napľula do tváre a od neho odišla, tak ešte sa pri ňom zdržiavala, aby ju mlátil ďalej. "Možno jej aj krivdím, lebo, čo keď je masochistka a má to rada".

    publikované: 29.07.2009 12:03:17 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Ellita..
    Ďakujem budem si to pamätať. Laco
    publikované: 29.07.2009 12:06:04 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014