Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Veru predvolebná kampaň je už rozbehnutá na plné obrátky

Niet pochyb o tom, že predvolebná kampaň sa dostáva do najvyšších obrátok. Na FB alebo priamo do emailovej schránky mi takmer denne prichádzajú linky na Sulikové alebo Matovičové články, ktoré automaticky mažem a asi pred tromi dňami sa mi pripomenul aj jeden z ministrov, ktorý dokonca veril, že jeho správu prepošlem aj ďalším priateľom alebo známym. (Pochopiteľne aj jeho som hneď zrušil). A včera mi dokonca nejaká fešanda poslala do emailovej pošty aj svoju fotografiu, ktorá naivne verí, že jej dám svoj hlas, len preto, že je pekná. :-))
Dnes však ľutujem, že som to ihneď vymazal a že som si ju aspoň trochu neotestoval. Takto by som sa aspoň niečo dozvedel o tom ako to v takých kruhoch funguje a je možné, že by som im aj spočiatku pritakával, aby som im to nakoniec patrične vytmavil. (Samozrejme pokiaľ by som si overil, či sú naozaj takí, za akých sa vydávajú?!)

Ej bysťu: gazda - zvolebnieva sa | stály odkaz

Komentáre

  1. Já se jenom divím.
    Že se jeden inteligentní bloger nechá voblbnout hrátkami výpravčího, docenta marxismu leninismu, agentem Vatikánu, maturantem přes finance,... Dyť je to trapárna. Kradou všichni, co můžou. V celospolečenským slovenským zájmu. Ještě furt je co. Tak do toho, Slováci. Snižte si platy jako v Řecku,nemusíte vydělávat ne voleje. Chce to síť.jvíc v EU, máme krizi. Banky krachujou a lidi si žijou jako v pohádce.
    Budu stručnej, jsem bojovník, evagelík, více méně augsburského vyznání. Husita.
    Vidle a hrrr na ně. Na množství nehleďte. Zajatce neberte, kdo by se s nima tahal při husitském tažení. A do Dunaje. Ať si jdou skoušet slovenskej kapitalismus do Ameriky. Tam je kopnou do prdele a máme je tu zpátky, namítnete. Odpovím z voleje. Chce to síť.
    publikované: 13.01.2012 17:14:29 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Miťo, to, čo má byť?
    Najprv, keď som si Tvoj príspevok prečítal v emailovej schránke, tak som si pomyslel, že táto Tvoja reakcia je k niekomu, kto už v debate k môjmu článku uviedol nejaký svoj príspevok, ale takto skutočne nechápem na čo narážaš???

    Laco
    publikované: 13.01.2012 17:59:11 | autor: Ladislav (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Laco,
    no jednoducho prosto v preklade to Mitovo znamena , ze sa cuduje ze o tom pises a ze nech idu s volbami do haja aj tak to je vsetko lumpbanda zlodejska kriva ktoru treba vyhubit a je jedno akym sposobom..najlepsie a pre istotu a blaho naroda vsetkymi sposobmi --ucel svati prostriedky..:DD
    publikované: 13.01.2012 21:09:32 | autor: jaj jaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. jaj jaj
    Veril som, že každý kto si to prečíta to pochopí tak, ako som to myslel a že týmto chcem iba voličom naznačiť, aby sa do nekonečna nenechávali opiť rožkom.
    publikované: 14.01.2012 06:32:57 | autor: Ladislav (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. LACO
    ty sa nenechávaš opiť rožkom?ty vieš koho voliť?kto je ten čistý-bezúhonný-nekorupčný???kto chce odovzdať všetok um + prácu + život tejto krajine??a nenakradnúť...
    každý jeden zo známych politikov je morálny zločinec..
    porať prosím..
    publikované: 14.01.2012 10:27:17 | autor: nechcemsadaťopiťrožkom (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. A dá sa to, Laco. Dá sa to.
    Stačí, aby služba občanům byla považována za občanskou povinnost, a teda zadarmo. A přísně uplatňovat pravidlo Lipšicem, co neodsoudil vůbec nikoho v celým svým životě, pravidlo jednou a dost.Po více jak dvaceti letech mám právo se domnívat, že chytří vzdělaní, rozhledění lidé zůstanou tam kde jsou a na sluníčku se budou vyhřívat a krást zase ti samí kriminálníci.
    publikované: 14.01.2012 12:46:09 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  7. nechcemsadaťopiťrožkom
    Iba raz som naletel Matovičovi, lebo sme spolu uvažovali o založení politickej strany, ale už som sa poučil, takže hoci viem, že je nesprávne neisť voliť, ale ja už svoj hlas pravdepodobne nedám nikomu.
    publikované: 14.01.2012 15:50:00 | autor: Ladislav (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Mito
    Máš pravdu, všetci si to takto predstavujeme, len nepochopím, že sa mnohí voliči ešte stále nepoučili a furt dávajú tie svoje hlasy tým istým darebákom.
    publikované: 14.01.2012 15:55:16 | autor: Ladislav (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. vidíš-vôbec si neporadil..
    stále si hovoríme-blbý národ..neschopný..kolenačkový..
    NIE SME!
    pozri ako krásne sme sa zaradili medzi elitu zlodejov...rozkrádačov...oblbovačov...klamárov...podvodníkov..
    máme na to....
    smutné zaradenie
    publikované: 14.01.2012 17:37:43 | autor: nechcemsadaťopiťrožkom (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. nechcemsadaťopiťrožkom
    Pozri, čo odo mňa očakávaš? Napríklad vedel by som urobiť to, že by som vyšiel v meste na námestie a s transparentmi by som vyzýval Slovákov aby sa už konečne spamätali a prestali voliť tých zlodejov...rozkrádačov...oblbovačov...klamárov...podvodníkov..!!!

    Myslíš, že by sa ku mne niekto pridal? Iba by sa mi posmievali a ťukali by si na čelo, či mi náhodou neharaší?!
    publikované: 14.01.2012 18:39:31 | autor: Ladislav (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014