Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hej vy Vychodňare a hlavne Košičane, dokedy chcece cerpec bezprávie a znečisťovaňe životnóho prostredia? Scahli sce še do svojej ulity a čekace, že še stane zázrak?! Takýmto svojim správaňom še možece šické zahrabac za živa. Prečitajce sebe slovo rom odzadu. A toto vás čeka...

Lenivosť je metla ľudstva! Národ chceš mať čistejšiu prírodu a poriadok? Tak sa zobuď!!!

  Už som to k nejakému článku napísal, že tu na Slovensku je to jeden veľký Augiášov chliev, ale snažil som sa a naďalej sa snažím tento národ prebudiť z letargie do ktorej ho ponoril veľký Mufti. Odvtedy to totiž s týmto národom ide stále dolu vodou.

 

  V novinách sa takmer denne objavujú články o našich Rómoch a o ich utrpení. No v mnohých prípadoch si to zavinili sami svojou lenivosťou, ale o tom už média akosi nechcú písať. A tak sa vôbec nečudujem, že je to iba stále horšie a horšie. Nelegálne skládky, ktoré títo občania (ale nie len oni) vytvárajú či už na Luníku IX , alebo aj inde na Slovensku spôsobia mor, ktorému v predchádzajúcich storočiach podľahli milióny ľudí.

 

  Keď si každý občan tejto krajiny nevstúpi do svedomia a nezačne sa správať ako slušný občan tak, ako káže zákon, tak hrozí to, že už v krátkej dobe ten mor tu skutočne vypukne.

 

  Neprihlásených Rómov pribúda takmer denne všade na Slovensku, ale našich politikov to netrápi, lebo oni sa o toto etnikum začínajú zaujímať iba pred voľbami, a to tým, že čo im majú znovu podarúvať, aby ich znovu volili a potom sa na nich s prepáčením – prepytujem vyserú.

 

  Spôsob ako politici riešia problém týchto Rómov mňa ako občana tejto krajiny núti, aby som aj ja takto riešil svoj problém. Doslova aj ja musím odcestovať do Anglicka a vrátiť sa, aby mi štát dal podporu v hmotnej núdzi, lebo nepoberám ani predčasný dôchodok a ani spomenutú podporu. Paradoxom je tá skutočnosť, že ešte musím platiť (respektíve moja manželka) za odvoz odpadkov a pritom všetkom nemám ani zľavu 60 % , tak ako ju majú tí v hmotnej núdzi. Najsmutnejšie na tom je, že mnohí ani tých 40 % neplatia za odvoz odpadkov a úrady s tým nič nerobia.     

  Keby ten odpad dávali aspoň do kontajnerov ako slušní občania, ale oni vytvárajú mnoho nelegálnych skládok a tým devastujú naše životné prostredie. (Ale je už aj veľa z vás /nerómov/, čo si z nich beriete príklad a takisto vytvárate nelegálne skládky pomaly už všade tam, kde sa vám len zachce). A to sa už nejdem ani zmieňovať ďalej o nelegálnom vyrubovaní stromov, aby mali Rómovia čím kúriť. (Ničia prírodne rezervácie, Slovenský raj a pod. a úrady a politici sa na to iba nečinne prizerajú.)

 

    Protest, ktorý som rozbehol 1.10.2009 kvôli nelegálnym skládkam na Luníku IX. - ten som praktický rozbehol už 12.9.2009, keď som sa bicyklom vydal z Košíc do BA a na bicykli som mal pripnuté oznamy napísane veľkým písmom, že zakladám novú stranu. Robil som to z recesie, aby som našim politikom a hlavne pánovi Dzurindovi dokázal, že slušný občan na  Slovensku nemá šancu založiť stranu pokiaľ on sám nemá dostatok peňazí na takúto akciu, alebo pokiaľ nemá za sebou bohatých sponzorov. (Na vlastné oči sa celý národ mohol presvedčiť, že v priebehu štyroch dní, ktoré som obetoval tejto akcii, tak média o mňa ani len „nezavadili“.

  No čo sa tu, ale nedá vyvrátiť, tak je to tá skutočnosť, že keď pán Dzurinda tým istým spôsobom rozbehol svoju predvolebnú kampaň, tak ako ja v spomenutých dňoch, tak média sa išli doslova potrhať, aby mali zvečnený každý jeden jeho krok.

 

Ladislav Serenča KE

 


Aj touto cestou vyzývam slušných a inteligentných Rómov, aby prestali útočiť na mňa osobnými vyhrážkami... | stály odkaz

Komentáre

  1. peknee
    ale boim sa ze je to boj s veternymi mlinmy
    publikované: 14.10.2009 09:30:39 | autor: iviak (e-mail, web, autorizovaný)
  2. predzvesť moru tu už je
    Na východnom Slovensku je rozšírujúca sa žĺtačka, prevažne u rómov no nakazení sú aj biely (nie som rasista ale realita je taká) chodím do práce moji blízky chodia do práce, platím odvody na chamraď ktorá je zdrojom nákazy. Keď slušný občan ktorý odvádza výpalné štátu (rozumej dane a dovody) a nedajbože ochorie a príde o zamestnanie tak neviem...môže to zabaliť ale bacilonosič je ďalej chránený zákonom. No možno sa dočkáme toho čo bolo pred niekoľkými rokmi v južnej afrike, že menšina bude utláčať väčšinu - apartheid
    publikované: 14.10.2009 10:42:28 | autor: Robo (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Robo a ono to už neni v sitej forme útlak toto, čo sa tu deje?
    publikované: 14.10.2009 11:18:22 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  4. iviak
    To nie je boj s veternými mlynmi.

    Toto je boj so zaspatým národom, ktorý nadáva na každom kroku, či doma, či v práci, či v krčme, či na zastávkach MHD alebo aj v dopravných prostriedkoch, ale žeby tento národ prejavil svoju nespokojnosť tam kde je to potrebné, tak je už vopred posratý. (Ja napr. nič iné od Košičanov nechcem iba aby mi podpísali petíciu na to, aby magistrát konečne začal tento stav riešiť, ale mnohí mi doslova hovoria, že oni sa boja takéto niečo podpísať. Takže toto už nepotrebuje žiadny komentár. Hlavne, keď uvediem túto skutočnosť: za 14 dní mi petíciu podpísalo iba niečo cez 700 Košičanov.)

    Laco
    publikované: 14.10.2009 13:10:57 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Jój chlapče, aj ja som voľakedy slepo veril tomu
    českému pablbovi Čapekovi "Ako se dělají noviny". A mal som byť v strehu, keďže to bolo povinné čítanie. Realita je tá, že čo si nezaplatíš, to nezvernia. Nemusíš však nutne platiť iba peniazmi, či sexom - môže to byť aj klasická "socialistická známosť" - príbuzný redaktor, sused, spolužiak, súdruh (sem patira všetci straníci a ostatní veriaci, bez ohľadu na krytie), sympatizant, či bývalý kolega.
    publikované: 14.10.2009 13:13:27 | autor: Omen (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Robo
    Obávam sa či to nie je zámer, lebo tým, že už vláda nevie ako z konopy, tak to radšej nechá takto napredovať a stav obyvateľstva sa preriedi. A už budú mať politici menej problémov.

    Laco
    publikované: 14.10.2009 13:27:30 | autor: terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Omen
    Prosím ťa súdruhov mi ani nepripomínaj, veď komunisti majú svoju budovu iba desať metrov od miesta, kde ja robím svoj protest. A iba spoza okien ma pozorujú ako krysy. Iba raz asi na tretí deň sa priplichtili poniektorí k môjmu bicyklu, (ale iba po jednom, aby to nebilo do očí) prečítali si moje protesty a bez slova zmizli ako duchovia.

    Oni sa vedia zviditeľniť na 1.mája, tam im hŕstka dôchodcov zatlieska a potom iba vyčkávajú kedy bude najhoršie, aby mohli vytasiť svoje jazyky.

    Laco
    publikované: 14.10.2009 13:40:29 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Laco,
    to nie je tym ci komunista ci ini ista....to je mentalita a naturel nasho naroda...uz Marx to vravel a pri tom na vlastne oci nevide..prosim ta, kolko rokov sme boli v naruci madarov?! vedb to nema obdoby...u nas tak, ze kazdy vsade bol, vsetko vie a vsetko uz videl...preto zamkne kapurku jak pridze z roboty, zacahne firhang naj tota suseda kuka jaky je sumny az z polska dovezeny! nastaruje motorku abo motor , poriadne ho naturbuje naj cala ulica cuje a zna ze motor ne choc jaky ma! da sebe deci dva tri do nosa , budz doma abo u karcme-podla toho ci se z lancka utarhne abo ne , tresne staru po rici a podla nalady mu vona da abo mu da po papuli, kukne sebe spravy, zabohuje sebe zo serdca jak ten svet neziclivy bezi a idze se spac! rano mudrejse vecara , znas?! a nezabudni se pomodlic otcenas..a isce daco, zima idze , pan farar na kurene budze penezi vybirac, ta sebe kesen richtuj neze nas zahanbis jak tamtu zimu kedz susid o kelo vecej dal!
    publikované: 14.10.2009 15:20:11 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. jajaj
    Šicko ši spomenul, len ešte teľo, že na tým motoru še raz za týždzeň preveže s calu fajtu valalom do koscela, aby každy vidzel, že jaky je šumný joho motor, a potom ho zaš calý týždzeň pucuje a lešti aby bul jak novy na daľšu nedzeľu.

    Laco
    publikované: 14.10.2009 20:18:59 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. wexeq
    Prepáč, ale kašlem Ti na Tvoj IQ test. Raz som Ti už naletel a pripravil si ma o pekné peniaze, a to vďaka tomu, že som skutočne uveril tomu, že to je celonárodný test. Takže trhni si nohou a neposielaj mi takéto idiotiny.

    Laco
    publikované: 17.10.2009 21:03:44 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014