Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Robertove lásky

Na záhrade pri vínku, pod kepienkom bez šminku – staré spomienky sa vynárajú a uzrú svetlo Božie...

  Na internáte v neskorších večerných hodinách sledoval Robert v televíznom vysielaní trilógiu (tri krátke poviedky) s milostnými zápletkami. Už pri sledovaní prvej poviedky, - pri posteľnej scénke milostného páru - sa Robertove brko postavilo do vztýčenej polohy, div mu neuleteli gombíky na rázporku nohavíc. Táto nahla zmena ho doslova prebudila z dlhodobej letargie  a z minúty na minútu prešiel skúškou dospelosti. (Jeho detstvo bolo myšlienkami na hony vzdialené: otázke vzťahu muž a žena?) Už nepotreboval žiadnu teóriu v otázke sexuálnej výchovy. Práve naopak, v danej chvíli by snáď aj svoj život obetoval za to, len aby bola po jeho boku mladá a pekná žena, ktorá by mu poskytla k obrobeniu svoju malú,  kučerami pekne zarastenú „štvor - uholníčkovú záhradku“...

 

      Komunisti sa v ten deň museli veľmi pomýliť, a svojim nedopatrením televíznemu štúdiu umožnili odvysielať niečo, čo sa pri ich režime vymklo spod kontroly, lebo takéto filmy nikdy predtým na obrazovku nepripustili. (Treba podotknúť, že Robert sledoval televíziu veľmi často, lepšie povedané denne). Vychovávateľ, ktorý by v tento večer celkom určite zabránil študentom toto sledovať, ten kvôli manželkinej chorobe bol nútený motorkou internát zhruba na štyri hodiny opustiť. Iba prítomnosť ďalších prísediacich spolužiakov v spoločenskej miestnosti zabránila tomu, aby Robert vykonal to, čo jeho priateľ Peter pred dvomi rokmi v ich latríne a priamo pred jeho očami. (Jediný pozitívny rozdiel by v tom bol snáď iba ten, že tento počin by v jeho prípade mal príjemnejší účinok, lebo pri tejto činnosti by bolo výhodou aspoň to, že tam videl pekné ženy na obrazovke a k tomu navyše boli ešte aj obnažené). Tomuto nutkaniu Robert odolával iba zo zvedavosti, čo bude nasledovať v ďalších poviedkach. S erotickým nádychom boli natočené aj tie nastávajúce poviedky, tak že už iba o vlások sa vyhol tomu aby nestiekol priamo pred televíznou obrazovkou. Spermie, ktoré sa pýtali von, hnali Roberta hneď po skončení tretej poviedky na vecko (záchod), kde im s blaženým pocitom ochotne vyšiel v ústrety.

 

  Pôžitok, aký nikdy predtým nepoznal ho tak rozrušil, že v posteli nevedel zaspať a svoje sebaukájanie si zdupľoval. So zatvorenými očami si predstavoval, - že je v náruči krásnej a zvodnej dievčiny -  ako ju svojimi bozkami privádza do extázy toho najdokonalejšieho vzrušenia, len aby z toho mal čo najlepší pôžitok.    

  Dovolím si tvrdiť, že keby Robert v tej chvíli mal vo svojej posteli mladú ženu, tak ten ako rozpálený býk by ju vyšťavil až k smrti. Azda by ani nebolo veľkým prekvapením keby došlo k tomu, že niekto z tejto dvojice by toto „obrovské tornádo“ neprežil. (A to ešte aj to nemé „hoviadko“ by správny gazda nenechal trápiť sa a určite ho pripustil k jalovici). V takej kondícii, ak by to „hoviadko“ nechal dospieť až do takého štádia v akom sa nachádzal Robert, tak by ho museli držať v zamrežovanej oceľovej maštali, lebo z klasickej maštale by lietali iba triesky a zostala by za nim spúšť ako po obrovskej lavíne...

 

Pokračovanie nabudúce


Víťazstvo pudu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014