Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čarnogurský, príď upratať Luník IX.! Lebo Rómom ani tak nesmrdia odpadky, ako skôr robota!

KDH môj protest nepodporí, lebo nemám v rukách lopatu!

  Každý kresťan ma vo zvyku, (hlavne na dedinách) v sobotu pozametať svoj dvor, ale  aj pred svojim domom pekne uprace. No nepochybne je to aj preto, aby ho ľudia neohovárali, keď pôjdu popred jeho dom v nedeľu do kostola.

 

  Aj na Luníku IX. - sú medzi Cigánmi kresťania, takže pochybujem o tom, že oni svoje odpadky vyhadzujú priamo cez okná za svoje bloky.

 

  Takže drahí veriaci v Kristu, keď pôjdete popri mne do kostola na svätú omšu, prosím vás podporte svojimi hlasmi petičnú listinu, ktorou bojujem za správnu vec, aby sa aj tí neprispôsobiví Rómovia konečne začali správať ako ľudia, aby sa nemuselo každoročne vyhadzovať minimálne 133 400 Eur aj z vašich daní na odvoz úplne zbytočných a nelegálnych skládok, ktoré títo lenivci každoročne dvakrát do roka dokážu vytvoriť.

 

Ladislav Serenča KE

 


Aj touto cestou vyzývam slušných a inteligentných Rómov, aby prestali útočiť na mňa osobnými vyhrážkami... | stály odkaz

Komentáre

  1. Laco, obdivuju Tě ve Tvém přesvědčení, že osvětou se něco zmnění!
    Klobouk dolu, máš pravdu a přesvědčení.
    Nejsou všichni tací. Měl jsem možnost spolupracovat s mladýma Cikánama, dokonce Miss, nádherná kočka, čistí, ráno ve třičtvtě na šeat jsme se zdravili při kontrole na vrátnici. Mně dali foukat, aby nebyla segregace. Anebo věděli, že dojíždím autem z Trenčína, že nenafoukám a zachráním někoho místního:-))))
    Nerozčiloval bych se.
    Skrátka bych jim to nevyvážel zadarmo. Ať si žijou na skládce. Promítnul bych jim film o Cikánech v Německu nebo Holandsku. Jak kočujou. Možná by ty dvounápravový obytný přívěsy se satelitem zabraly. Nevím. Kašlu na ně. Ať schnijou a potkani vožírají jejich děti. Když se jim to líbí. Máme demokracii na americký spůsob.
    Třeba lidem, nejen Cikánům, vštěpovat , že nic není zadarmo.
    Nemáš peníze? Chcípni! Je to Tvoje právo.
    To, že si uděláš deset dětí je tvůj problém. Mně nikdo nedá ani korunu, a když tak jedlo teplý jídlo denně. Moje dcéra dostává 59 euro měsíčně. Se nacpe!
    Vysrat se na ně! Pořádní Cikáni makaj se Slovákama, Čechama v jedný fabrice a nemáme problém. Problém jsou svině, co to chtěj zneužívat. Že Romále. Ano, všude jinde jsou Cikáni, jako já Čech, skurvenej, a nestydíme se za to!
    publikované: 18.10.2009 21:11:07 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Mito
    Lenže ja sa na to nevyseriem a to z jednoduchého dôvodu: 38 rokov som v tomto štáte poctivo odrobil a teraz nedostávam ani dôchodok a ani žiadnu podporu a moja manželka musí platiť za mňa odvoz odpadkov ešte okrem toho, že ma živý zo svojho biedneho zárobku. Keď som bol na magistráte a žiadal som, aby aj v mojom prípade platila výnimka a aby aj ja som platil za odvoz odpadkov iba 40 % sumou, tak mi odpovedali, že podľa ich tabuliek moja polovička má postačujúci príjem na to aby za mňa platila celú sumu.

    tak povedz – nevraždil by si tých hajzlov?

    Laco
    publikované: 18.10.2009 21:46:30 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. oddelit Lunik IX od Kosic
    Preco jednoducho sa Kosice nevykaslu na jednu najhorsiu cast mesta, ktora nas stoji kazdorocne vela penazi, problemov a hlavne trpi pycha naseho mesta. Kazdy den smradlavy romovia bez prace nam zneprijemnuju zivot. A ked Lunik IX nebude sucastou Kosic, tak sa o neho nebudeme musiet starat, nech sa stara vlada, parlament, cela republika, ale preco by sme to mali byt my ? Som za to aby vznikla najhosia dedina na Slovensku a tym aj najlepsie mesto bez sidliska co znizovalo nasu priemernu zivotnu uroven.
    publikované: 01.11.2009 14:45:13 | autor: Peter (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. To by bolo najideálnejšie...
    Vykašľať sa na Luník IX.

    No potom by poslanci z MZ nemali bočáky ktorými si prilepšujú svoje prijmi z dotácií EU, ktoré nalieva na túto čvargu len, aby sa náhodou neodobrali do krajín kde od nich majú pokoj.

    Laco
    publikované: 01.11.2009 20:31:48 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014