Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

No nemá vás z toho poraziť?

Keď Ficovi ešte aj vyššie mocnosti sú naklonené...

  Môj pohár trpezlivosti pretiekol! A tak som si predvčerom nachystal protestný transparent, že sa s nim v stredu 13.1.2010 vydám na cestu pred budovu vlády, aby som tam verejne vyjadril moje stanovisko nášmu pánovi premiérovi, že kedy sa od neho konečne dočkám odpovede na moju žiadosť, ktorú som mu osobne odovzdal pred vyše tromi mesiacmi?!

 

  Vám čitateľom predkladám aj text môjho protestného transparentu:

Pán premiér,

nie je už najvyšší čas, aby ste splnili sľub, ktorý ste mi osobne dali v Košiciach 9.10.2009

 

Odvtedy už uplynuli 3 mesiace, takže už by sa skutočne patrilo, aby ste sa zaoberali aj mojou žiadosťou.

 

Alebo sa mám obrátiť na súd EU v Brusely?

Ladislav Serenča

 

  Ešte donedávna som sa posmieval ľuďom, ktorí veria tomu, že číslo 13 prináša nešťastie, ale teraz začínam tomu veriť, že č. 13 je skutočne nešťastné číslo, lebo včera 13.1.2010 presne v polovici prejdenej cesty medzi Košicami a Bratislavou moje plány preťala vyššia moc a do cesty mi nastrčila dopravnú nehodu, ktorá ma zastavila v mojom rozhodnutí aby som sa dostal pred budovu vlády!

 

  Čo myslíte, bola to iba náhoda??

No ja už prestávam veriť na náhody!!!

 

  Už vidím mojich neprajníkov ako si v duchu medlia ruky a hovoria si, že konečne prestanem „rýpať“, no už teraz im odkazujem, že ich síce veľmi sklamem, ale ani táto dopravná nehoda ma nezlomila, aby som vo svojom rozhodnutí nepokračoval.

 

PS. Pán premiér som pevne rozhodnutý znovu vyraziť k Vám na návštevu a budem pred úradom už v pondelok ráno.  No kvôli tomu, že teraz v zime sú  kratšie dni, tak  vyrazím z Košíc už v sobotu, ale tentoraz už iba na bicykli. Zároveň Vás chcem uistiť, že tam budem počas všetkých dni až kým ma neprijmete!  Pred Vašim úradom som odhodlaný byť až do úplného konca. V mojom prípade je totiž jedno, či zomriem o hlade na ulici niekde v Košiciach, alebo pred Vašim úradom.

 


Bol tam Boh? | stály odkaz

Komentáre

  1. Laci a Ty jsi boural?
    Myslel jsem, že jezdíš na kole, člověče. Ale , zase na druhou stranu, v týdlenctý slotě ject na kole z Košíc do Blavy, a ještě s transparentem, to je silně přitažený za vlasy, to je pravda :-))))
    V každom případě je potřebné se připomenout. Pán premier teho má teď trošku moc nad hlavu.
    Mně hrozej exekucí, že dlužím sto eurášků soukromý firmě za odvoz odpadu. Tak já nemám co žrát a dostanu exekuci. Kdyby to aspoň odváželi řádně, vyčistili. I jsem navrhnul, že si těch pár šlupek vod brambor a vobaly vod mlíka budu vyvážet sám. Ale to nejde. Protože je Všeobecně závazný nařízení, že soukromý firmě se musí platit, aby prosperovala. Aby se jí to voplatilo, nechat bordel u popelnic. Co není vevnitř, na to se neinteresujou:-)))
    Tak jsem přemejšlel, že to budu skutečně házet z vokna. Ale je to neprůchodný. Jsem příslušník majoritní části občanů SR:-)))
    Nezůstává než splácet!

    publikované: 14.01.2010 17:16:03 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. LACO,MITO,
    je to realita..cierna..

    ak sa citite silni-bojujte,bojkotujte..

    ale..mam v rodine skusenost s jednym silnym rebelom-tiez az na najvyssich miestach..tiez aj s hladovkou...bojoval...temer sa znicil-stvanec on aj jeho rodina-dotlaceny na psychiatriu--noo..

    treba zvazit-ci inej cesty -LACO-v tvojom zivote niet..
    prosim-neviem,o co celkom ide-ale vydal si sa trnistou cestou-a nemusis zbierat ovocie..

    MITO-uz dlhsie mi tu chybaju tvoje komentare plne vtipu,satiry,mudrosti..drzim palec a posielam pozdrav do trencina na siedme-kral z rise pohadek-nevzdavaj to..

    vasa radost
    publikované: 14.01.2010 17:34:47 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Radost je vždycinky fajn, né? :-))
    Díkas , no co už navzdávám. Nic. Neměl by se nikdo vzdávat. Jsou situace, že všichni čekají jako supi, kdy lehneš, když tě viděj klečet, aby se do tebe pustili. No, tak teda! Musí se bojovat, pokud to jde, když už to jako nejde, tak to je potřeba ještě skusit, když to nevyjde, tak potom se zastřelit. Vzdát se? Nevím co to je:-))))
    publikované: 14.01.2010 17:44:55 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Veru boural
    Miťo,
    aké neprechodné? Veď to budeš robiť tak, že Ťa nikto nebude vidieť, tak ti môžu fúkať vieš kam. :)

    Laco
    publikované: 14.01.2010 18:06:59 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. radost
    Chcem vidieť toho, čo ma dotlači na psychiatriu! Ešte nevie s kým ma do činenia!

    Laco
    publikované: 14.01.2010 18:11:41 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Mito
    Presne ako píšeš, vzdávajú sa iba zbabelci a tých je na Slovensku neúrekom, tak predsa nebudeme zvyšovať ich počet - že jo. :)
    publikované: 14.01.2010 18:16:41 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. No tak, to by bylo, aby jeden z boje utíkal. Hrrr na ně:-))))
    Pány zlotřilé:-))
    Tak oni budou odpouštět miliardy investorům, a my budeme platit za OLO? Jinak exekůtor ti obstaví účet? Obrněni proti volání běžných občanů, naslouchají cizákům? :-)))
    Tak na ně!!!! Budou volby, tak ať se těší. Vozovou hradbu proti jejich slibům, vo kterejch vědí, že je nesplněj, postavíme!
    K urnám se dostavíme a pošleme je tam kam patří. Na smetiště dějin.
    Úplatníci, nezbedníci, hraboši a slaboši, jen imunitou přežívají, vožralí jezděj autama, nikdo na ně nemá, do práce nechoděj, nikdo je nikdy na vesnici neviděl, takže alou, podnikat za svoje, vážení!!!
    publikované: 14.01.2010 18:41:52 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  8. nič sa nezmení...
    Miťo píšeš to síce hezký, ale vieme akí sú slováci, zase im niekto niečo nasľubuje a budú voliť tých istých volov, ktorí sú tam aj teraz.
    publikované: 14.01.2010 18:58:21 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. hej
    ktori voly su lepsi od tychto?ci vacsi..?
    publikované: 14.01.2010 19:36:56 | autor: :- (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. Mně se to nechce věřit, že...
    by se Slováci nechali donekonečna vokrádat lobistickými skupinami a třetí desítku let se vodráželi vode dna, Laco!
    I když, s výpravčím a docentem marxismu leninismu to budování kapitalismu může drhnout, to je pravda. Ale že až tak katastrofický vize tu předestíráš:-)))
    publikované: 14.01.2010 19:37:10 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  11. autor:
    No tie skutočné voly majú 4 nohy a sú podstatne väčšie, ale oni iba bučia a určite nerobia ľuďom žiadnu škodu ako tie dvojnohé o ktorých je reč. A priama odpoveď k otázke: nakoľko veľmi dobre sledujem volov v politike, tak medzi nimi lepšieho niet, lebo všetci,čo sú tam, tak sú rovnakí nenažranci: ako jedny, tak druhí a iba sa každé 4 roky striedajú navzájom pri válovoch.

    Laco
    publikované: 14.01.2010 23:39:40 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. Mito
    Miťo, veď teraz mali azda najväčšiu možnosť konečne túto debilitu zastaviť a čo urobili Slováci? Zase nič! Kamionisti im jasne ukázali, tak ako študenti pred 20 rokmi, že ak sa k ich protestu nepripoja, tak nič sa nezmení!!!

    Laco
    publikované: 14.01.2010 23:47:15 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. sebectvo
    Oco, tu vobec nejde len o Teba, nam je vsetkym jasne, ze musim mat na vsetko svoje rebelske nazory, ale aspon by si mohol mysliet na mamu, na cloveka s ktorym zijes uz pomaly 30 rokov! Lebo moze to byt prave ONA, ktora na tej psychiatrii kvoli Tebe skonci. Ludia tu v diskusii mozno s tebou suhlasia, ale keby s tebou mali zit, asi by vyskocili z okna!!! Konecne nech to vidia aj z druhej stranky.
    publikované: 15.01.2010 10:23:37 | autor: Lenka (Lacova dcera) (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. oprava
    oprava: "... ze musis mat na vsetko svoje rebelske nazory..."
    publikované: 15.01.2010 10:25:06 | autor: Lenka (Lacova dcera) (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. LENKA-
    spolucitim s vami. naozaj zo zivota v mojej rodine mam ten priklad,co som vyssie uvadzala..tiez pan xy bojoval za PRAVDU-vsetci sme suhlasili s tym ,co hovori - ale nie s tym,ako to tvrdohlavo riesil..stovky staznosti,desiatky sudov,stovky hodin -ktore nevenoval svojim blizkym-ale svojim problemom,zapojil celu rodinu,aj dospele deti-kedze povazovali za povinnost chranit otca-cosi malo sa mu podarilo-ale ako to vsetkych poznacilo..VSETCI MUSELI BYT VELMI SILNI- -----a rebeluje stale-hoci uz so slabsou intenzitou-sedemdesiatnik-miesto,aby venoval cas svojim najblizsim..riesi PRAVDU..
    drzim vam palce,aj mamine-aby ste to ustali...

    LACO- skus zit s RADOSTOU- napriek nespravodlivemu svetu..
    ..ale som sa rozpisala..PEKNY DEN,LENKA!
    publikované: 15.01.2010 11:01:39 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. este
    som zabudla na "malickost"--celu rodinu to rebelstvo stalo velmi vela penazi - ktore si mohli spolu uzit..
    publikované: 15.01.2010 11:11:02 | autor: radost (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. Lenka
    Nežiješ s nami a vieš iba o tom čo Ti zvestuje mama. Môj názor ju nikdy nezaujímal a v živote ma v ničom nepodporila.

    Som presvedčený o tom, že ani k tej nehode by nebolo došlo, ale pán Boh ma potrestal, lebo som jej zatajil čo idem robiť. (Iba som jej nechal na stole odkaz, keď som skoro ráno odchádzal z domu. keby som jej to oznámil deň vopred tak by sa so mnou celý deň iba hádala a v noci by sa vôbec nevyspala.)

    A pokiaľ ide o rebelské názory, tak tento prípad je úplne o niečom inom. Mama mi na jednej strane vyčíta, že som nemal odisť zo zamestnania a pritom veľmi dobre vie, že som odchádzal so stopercentným presvedčením,že budem poberať predčasný dôchodok.
    Takže ja sa idem od pána premiéra dožadovať iba toho, čo mi podľa zákona prináleží, a keď on mi nebol ochotný za vyše tri mesiace poslať aspoň nejaké vyjadrenie, tak bohužiaľ ja mu pokoja nedám.

    Oco
    publikované: 15.01.2010 12:07:47 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. radost
    No ja na rozdiel od spomenutého pána XY som zatiaľ rodinu nepripravil ani o jednu korunu, (ani o cent) a od nich by stačila iba morálna podpora a tiež by som to mohol riešiť inak - spravodlivejšie cez súdy. ale nežijem v USA tak, že viem, že tu by som si musel jedine kúpiť dobrého advokáta a ešte je otázne či by som to aj tak neprehral?!

    Takže to treba vidieť aj z tohoto pohľadu.

    Laco
    publikované: 15.01.2010 12:17:53 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. Ocovi
    Oco prosim Ta, nezavadzaj, s vami nezijem pol roka, zila som s vami vyse 27 rokov. Dobre vies ze tento Tvoj momentalny protest nie je jediny a keby si bol aspon trochu sebakriticky, tak si spomenies uz na x milion veci, ktorymi si mame narobil vrasky. Uz len ked spomeniem Tebou odignorovane pomaly vsetky rodinne oslavy, sviatky a posledny STEDRY DEN nevynimajuc. Nech len ludia vedia, ze clovek, ktory tak vehementne bojuje za pravdu a spravodlivost cely stedry den neprehovoril jedine slovo s celou svojou rodinou, nastavajucemu zatovi ani neprisiel podat ruku a ani s nami neveceral. Mna osobne sa to velmi dotklo.
    A KEBY MAME NA TEBE NEZALEZALO, UZ DAVNO BY S TEBOU NEZILA! Keby mne moj muz toto zacal robit, mohol by si hladat niekoho s pevnejsimi nervami. Vobec nevies ocenit jej trpezlivost. A to, ze Ta nepodporuje v Tvojich protestoch, znamena len tolko, ze ma na to svoj nazor a bohuzial sa musis zmierit s tym, ze ten jej nazor nie je totozny s Tvojim. Tak to vo svete proste chodi. To, ze Ti pred Bohom slubovala... este neznamena, ze musi drzat hubu a krok so vsetkymi Tvojimi nezmyselnymi excesmi.
    A co sa tyka Fica, Ty si prenho len jeden z miliona, absolutne sa Tebou nebude zaoberat, TAK UZ SA NA TO POZRI REALNE!!
    Ked si nebol spokojny s pracou v steele (kde sa Tvoje tvrdohlave presadzovanie "pravdy" zacalo), mal si moznost uz po revolucii zacat robit nieco ine, x ludi zacalo podnikat, alebo sa zamestnali vo firmach, kde sa k ludom spravali inac. Ty si bol bohuzial len pes, ktory steka a nahryzie. A to, ze sa vyberies v januarovych mrazoch na bicykli do Blavy, je podla mna len prejav pomatenia mysle a koledujes si o vazne zdravotne problemy (ktore sa rovnako budu dotykat aj mamy).

    RADOST - dakujem vam velmi pekne za pochopenie, aj ja prajem pekny den.
    publikované: 15.01.2010 13:22:33 | autor: Lenka (Lacova dcera) (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. Laco, ale se do Tebe dala dcéra!
    Poslouchej, fakt by jsi měl trošku asi přibrzdit. Vím, je to těžký, asi Ti slíbili předčasnej důchod a potom to z nějakýho důvodu kleklo.Ale však v Košicoch není jen Steelka, né. Já taky chodím po brigádách, byť jen na tejden. Lepší než sedět doma a užírat se. Jseš mezi lidma, příjdeš na jiný myšlenky. Jsem inženýr a už jsem i uklízel, lisoval, u pece tvrdil, montážním zámečníkem jsem byl a klimatizační jednotky montoval na páse,l, palety čtyřistakilový jsem tahal po třech skladech, baličem jsem byl. Teda né ženskejch, ale u balící mašiny.
    Moc se mi to líbilo, protože jsem byl mezi lidma a neseděl doma zatrpklej. Jak mně štěstí nepřeje. Teď se mi taky nedaří, ale říkám si, že to zase zlomím.
    Hlavu hore. Vyser se na Fica. Ten Ti nepomůže. Musíš si pomoct sám. A založ stranu. V jednotě je síla. Ale musíš mít z čeho žít, chlape!
    publikované: 15.01.2010 13:44:54 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  21. Lenka (Lacova dcera)
    Ech ako sa Ti teraz dobre kritizuje, ale každá koruna Ti bola dobrá, ktorú som iba rodine dával, aby ste mali všetko to, čo ste závideli ostatným. Nože mi vysvetli Lenka prečo si vtedy nenavrhovala mame aby ma podporovala aspoň vo funkcii predsedu závodného výboru a keby tomu tak bolo, tak ešte dodnes by som túto funkciu vykonával.

    Oco
    publikované: 15.01.2010 14:58:08 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. Mito
    Miťo, vždy som si vážil a aj vážim Tvoje rady. Ja sa nebojím žiadnej práce a robil by som hoci aj "hajzelbabu", lenže neviem kde žiješ Ty a či aj u vás je toľko nezamestnaných ako tu na Východe. Ja sa takmer denne nahlásim na nejakú prácu, ale ani odpovede som sa dodnes od nikoho nedočkal, veď načo im je starý dedko, keď majú dnes na výber oveľa mladších ľudí.

    Laco
    publikované: 15.01.2010 15:05:24 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. tak toto mi je odpoved!
    Vies co, na temu peniaze sa radsej nebavme, lebo dobre vies, kolko je toho, co Ti po tejto stranke mozem vytknut (co som Ti uz parkrat povedala osobne) a nemyslim si, ze by si bol rad, keby to citala verejnost! A zdaleka sme nemali vsetko to, co sme druhym zavideli (keby sme to mali, asi by sme nezavideli, no nie?? )
    A co sa tyka Tvojich davnych ambicii, v tom ja prehlad nemam, lebo "politicke" zalezitosti ma nezaujimaju a do toho, v com si sa angazoval som zacala trosku vidiet, az ked som Ti korigovala niektore kapitoly tvojej knihy. Takze je mi jasne, ze najlepsia obrana je utok, ale ak sa chces branit takto, mam v zalohe spustu silnejsich protiargumentov, tak to radsej vzdaj.
    publikované: 15.01.2010 15:35:12 | autor: Lenka (Lacova dcera) (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. Lenka,
    takto tym cim sa ti ziada nepohnes,ba prave naopak !
    PS:A ani to nie je spravne a uprimne. Ani voci Lacovi ale ani voci sebe samej.
    publikované: 15.01.2010 15:56:54 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. Lenka (Lacova dcera)
    Lenka, želám Ti aby si sa nedožila takých problémov, lebo Ty do toho ešte stále nevidíš, ale keď sa to bude týkať Teba osobne, tak až potom uvidíš, že prečo som ja takto stále reagoval.

    Oco
    publikované: 15.01.2010 16:13:01 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. jajaj
    Lenka je dobrá duša, ona chce iba to, aby som sa ja ospravedlnil mojej polovičke, lebo mamu natoľko pozná, že ona sa radšej bude psychický týrať, ako by mala dať mne niečo za pravdu.

    Laco
    publikované: 15.01.2010 16:18:17 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. Laci, neviem prečo, ale mi tu pri tých tvojich debatách s dcérou Lenkou
    prišiel na um môj šéf. Mimoriadne schopný človek. Momentálne zakladá hnutie ,,Obyčajní ľudia". Tiež je tak zapálený pre verejné veci ako Ty. On však svoju rodinu spravil súčasťou svojich snáh, a dala by som ruku do oňa za to, že sú preňho prví, že najprv naplní ich potreby, až potom potreby iných.

    Lenku tiež chápem, mala som podobného otca, ako si ty, len v inom čase. Tiež mi strašne chýbal, nejedny Vianoce bol preč, pretože sa venoval práci. Mama to s ním yvdržala 50 rokov. Bol čas, keď som mu mnohé vyčítala, tak ako Lenka tebe. Dnes sa na neho dívam inak, vážim si ho pre jeho sociálne postoje, ktoré už dnes vôbec nie sú v móde. Žiaľ, už je mŕtvy. Jedine, čo môžem, vzdať mu úctu, ako človeku, čo viac myslel na iných ako seba a svoju rodinu.
    publikované: 15.01.2010 16:30:46 | autor: Rozprávka (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. Laco,
    Lenka by to nerobila len kvoli mame. Ona to robi aj kvoli tebe, chce daco pre teba a kvoli vam vsetkym urobit ci riesit...ma na to pravo. Porozmyslaj Laco. A chod ju pohladit , a usmej sa na nu. Ahoj :)
    publikované: 15.01.2010 17:01:32 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Pravda, obětuj Fica svojí dcéři, Laco!
    Mělo by to tak bejt. Vždyť Tě ani nezná, Tvoje dcéra Tě má stále ráda, jinak by nenapsalato co napsala!, Cnlape na protesty máme čas. Budou volby!
    publikované: 15.01.2010 17:05:08 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  30. vysvetlenie
    nechcela som, aby to zaslo (tato debata) az do takej osobnej sfery, chcela som len poukazat na to, ze otec to mysli sice dobre (ja sa stotoznujem s viacerymi jeho postojmi, aj s mojim nastavajucim sme mu podpisali peticiu proti prataniu Lunika IX, pomohla som mu ciastocne sa zorientovat na internete, ked tu chcel prezentovat svoje nazory...) len si myslim, ze jeho protesty su ako boj s veternymi mlynmi, pretoze pre Fica a kolektiv je len jeden z milionov "malych bezvyznamnych ludi" - ako to oni bohuzial chapu. A v konecnom dosledku tym ublizuje nie len sebe, ale aj svojej rodine (pretoze bohuzial takto "bojujuci osameli revolucionari" su vacsinou len okoliu na posmech) a najviac trpi hlavne mama, lebo ja a sestra uz byvame inde. A to len preto, ze otec si nechce pripustit, ze nie kazdy musi zdielat jeho nazory a predstavy.
    Otec, takisto ako sa ty nestotoznujes s kazdonedelnym maminym chodenim do kostola, napriklad.
    Smutnou pravdou je, ze davy ludi bohuzial na svoju stranu nestiahnes (teda nie ze by nezmyslali rovnako, ale nesadnu s tebou ma bicykel a s transparentom na krku nepojdu protestovat), pretoze takito revolucionari, ktorym sa to podari sa musia jednoducho narodit s urcitym darom reci a sirit okolo seba iste fluidum, ktore ludi pritahuje. A takych ludi je malo a Ty (ani ja a asi ani nikto z tych, co cita tento blog) k nim nepatri.
    Tak by si sa s tym mal zmierit, pre mna za mna napis dalsiu knihu, svoje pamate, realizuj sa na blogu, ale nepodnikaj dalsie demonstracie a hlavne - nevyvolavaj situacie, ktore vam mozu na stare kolena rozbit manzelstvo. Nikomu by to neprospelo.
    publikované: 15.01.2010 19:56:23 | autor: Lenka (Lacova dcera) (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. a este dakujem ostatnym za pochopenie
    :)
    publikované: 15.01.2010 19:58:07 | autor: Lenka (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. SPAM
    wexeq - co spamujes na tomto blogu? Take veci uz poznam, vyplnis test, ale aby si sa dostal k vysledku, treba poslat sms a potom ked ti pride ucet, spadnes z noh, lebo sms stoji 5 eur, ze?? Ludia, nedajte sa nachytat!!! su to podvodnici.
    publikované: 15.01.2010 20:46:55 | autor: Lenka (Lacova dcera) (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. Lenko, přesně!!
    Podpořte svojí krajinu svou inteligencí.
    Tydle lidi jsou snad vypatlaný! Vydělávaj na naiivitě jednoduchých lidí, na netu. Potřebovali by pořádně přes držku! Hajzli!
    No, ale jsem demokrat,tak ař si měřej svojí inteligenci. Mám 162 a Ty frajere?Jakou inteligencí jsi podpořil Slovensko v EU?
    publikované: 15.01.2010 21:01:39 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  34. Rozprávka
    Prosím Ťa nedaj na niekoľko riadkov mojej dcéry. Len keby sa aspoň 50 % ženatých mužov staralo o svoje rodiny tak ako ja, tak by tie rodiny boli šťastné.

    Dcéra spomína, že som na štedrý večer nesedel s nimi pri štedrovečernom stole, ale to, že moja polovička spolu s mladšou dcérou Zuzanou (aj napriek môjmu nesúhlasu) presadili, že urobia veľkú svadbu, tak toto už Lenka neuviedla, že kôli tomu sme mali 2 týždne tichú domácnosť.

    Laco
    publikované: 15.01.2010 21:03:38 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. Mito
    Miťo, možno si neprečítal všetky moje články, ale to ma ešte málo poznáš, lebo ja keď niečo prehlásim, tak už ma v mojom rozhodnutí môže zastaviť iba smrť.

    Laco
    publikované: 15.01.2010 21:09:10 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. jajaj
    Neboj ja svoju dcéru až veľmi dobre chápem, ale ona mňa nedokáže pochopiť, lebo viac verí mame ako mne.

    Laco
    publikované: 15.01.2010 21:13:30 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. svadba
    Tak toto nemozes mysliet vazne!!! To si az taky sebec? Dcera sa Ti vydava a nemoze mat svadbu, aku chce? A ked Ti poviem, ze na tej nasej bude tiez asi tolko ludi? To si az taky drzgros, ze by si dcere pokazil jeden z najvyznamnejsich dni zivota??? Ved ta svadba nestala ani tolko, ako naklady na vydanie tej tvojej knihy!!! Ja si hoci aj pozicku na svoju svadbu vezmem, ale nepotrebujem od teba ani korunu, nestoji mi to za to, aby si tu vypisoval tieto trapne komentare, ktore ABSOLUTNE nesuvisia s tvojim povodnym clankom. Je to fakt ubohe, mal by si sa nad sebou zamysliet. Ja uz koncim tuto debatu, nema zmysel s tebou diskutovat, zjavne ti nic nehovori slovne spojenie "respektovat nazor druheho". Howg, dohovorila (dopisala) som.
    publikované: 15.01.2010 21:16:49 | autor: Lenka (Lacova dcera) (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. Odkaz Lenke...
    Lenka pochop, že toto nie je demonštrácia na výzvu pre ostatných, tu ide čisto o moju záležitosť a o Ficov charakter a hlavne jeho skutky.

    Oco
    publikované: 15.01.2010 21:19:43 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. Laco, na smrt je brzo!
    Neblbni, chalane! Máš rodinu, ženu, vyser se na Fica, za chvíli tam bude jinej docent marxista!
    Ty jezdíš na kole z Košic do Blavy, aby jsi tam rozvinul transparent a každej se na Tebe vysral? Vždyť v Parlamentě se žije úplně jinej život! Co? Nějakej chudák tam už třetí tejden drží hladovku? To mu nikdo nezavolal záchranku? Jedno kafe prosím vás!
    Laco, můžeš nenávidět, ale musíš bejt jako mamba černá.To je sviňa had.
    Četl jsem si Tě! Jsem s Tebou. Jenže mně učili, že musíš mít zázemí. Někoho, kdo Ti ošetří rany, až se vrátíš živej na základnu!
    Chlape neblbni. Spočítáme jim to! Uděláme třeba stranu mírného kapitalistického pokroku, nebo něco jinýho.
    publikované: 15.01.2010 21:24:59 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  40. Mito
    Práve, že to zázemi od vlastnej rodiny som nemal nikdy a preto nemám čo stratiť a vôbec ma netrápi to, že si budú možno niektorí poklepávať po čele, že čo s tým chcem dosiahnuť, lebo ja nemienim čušať a čakať, že možno to raz bude lepšie.

    Laco
    publikované: 15.01.2010 21:54:01 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. Laci, vždyť Tvoje žena vod Tebe neutekla,
    a Ty že nemáš zázemí. Brzdi chlape! Nemůžeš v zájmu pravdy zničit všechno! Šoupneme tam čtyřista kilotun a bude klid na dvěstě let?
    Hele, Fico se znemožní sám! Bez toho, že by jsi na kole jezdil do Blavy! Nad hlavou Ti lítaj poslanci v eroplánu a Ty si myslíš, že zaujmeš, zaujmeš. Ale jako předseda strany . Uvidíš, co to s Tebou udělá!
    Strana občanského porozumnění? Občanská demokratická strana? Občanská národní strana? Občanská strana?
    Musíš přejít od individuálníhoprotestu k masivní hrozbě! Jinak Tě nechaj klidně umřít před parlamentem. Musíš jim ohrozit koryta!
    Můj podpis máš už teď!
    publikované: 15.01.2010 22:19:34 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  42. Mito
    Miťo, veď síce z recesie, ale v lete som to celému národu dokázal, že obyčajný a chudobný človek nemôže založiť stranu bez podpory bohatých sponzorov. No a na tých vydieračov ja zvysoka seriem.

    Laco
    publikované: 16.01.2010 03:49:45 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014