Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Je mi na „zvracanie“, keď vidím titulok: Mečiar...

Milý čitateľ, neber to doslova. Žalúdok mám totiž zatiaľ v poriadku. No chce sa mi na celé hrdlo zarevať, aby ma počuli všetci Slováci, že už tých klamstiev (Slovenských politikov) mám plné zuby...

  Včera som takto verejne dal na pranier, čo si myslím o štyroch domoch, ktoré pribudli do majetku Mečiarovi.

 

   Dnes už znovu čítam ďalšie klamstva - Mečiar: Domy v majetkovom priznaní sú iba zrúcaniny. Hodnota budov, ktoré predseda HZDS minulý rok skúpil, je vraj symbolická. (Štyri domy, ktoré minulý rok pribudli vo vlastníctve predsedu HZDS Vladimíra Mečiara, sú vraj iba životu nebezpečnými zrúcaninami. „Hovoril  že zveličenie dom - je veľmi veľké,“). Ide vraj o vyše sto rokov staré budovy z nepálenej tehly. „Bez komínov, bez dverí, bez okien, bez elektrického osvetlenia, bez vody, dokonca niektoré aj bez striech,“ opisoval.

 

  Nehnuteľnosti vraj kúpili od susedov, ktorí sa ich zbavovali za „symbolickú cenu“. Dôvodom kúpy bolo, „aby tam bol pokoj a neprišli tam druhí“. Na rekreáciu ich vraj rozhodne používať nebude, pretože „vstup je životu nebezpečný“.

 

   Pochopiteľne, že silno pochybujem o tom, že si tento článok pán Mečiar prečíta, ale pri dnešných „rodu verných Slovákoch“ nie je vôbec vylúčené, že ho - jeho zopár riťolezcov - o tomto budú informovať.

 

  Pán predseda, my sme štyria bratia a náš rodinný dom nám otec vlastnoručne postavil v roku 1962 a takisto z nepálenej tehly, lebo sme boli chudobný a na pálenú tehlu sme jednoducho nemali financie. Takže náš rodinný dom má ešte poriadne ďaleko k sto rokom, ale bohužiaľ už sa rozpadáva, má veľmi silno popraskané múry a každú chvíľu sa môže zrútiť. (K tomuto stavu mu dopomohlo nedávne zemetrasenie na Vihorlate – zhruba pred piatimi rokmi).  Prosím Vás, keď už aj tak neviete, čo s peniazmi a „rozhadzujete ich na také úbohé domy“- odkúpte aj ten náš a možno tým aj zachránite život jednému z našich priateľov, ktorý sa stal nezamestnaným a už dva mesiace prebýva v našom polorozpadnutom dome.

 

  My na jeho opravu peniaze nemáme, ale s rodinami ten dom navštevujeme aspoň počas našich dovoleniek. (Síce riskujeme to tiež, že sa raz ocitneme pod jeho ruinami, ale bežné dovolenky na Slovensku, tie si my dovoliť nemôžeme a už tobôž nie zahraničné). Nepochybne za takýto stav Vám osobne pán predseda môžem „poďakovať“, lebo za čias Vášho vládnutia s Rezešovcami ste ma pripravili o toľko peňazí, že teraz na pozemku, kde stojí náš rodinný dom, tak tam už mohol stáť úplne nový dom a minimálne z pálenej tehly.

  Serenča Ladislav

  

 

 


Mečiarovi pribudli štyri domy | stály odkaz

Komentáre

  1. Laco aj mne,
    a prečo si ty tie titulky dávaš? O_ô
    publikované: 01.07.2009 09:39:33 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Derechura - v jednej pesničke...
    sa spieva : Hádaj na tri krát, kto má Veroniku rád? Takže dúfam, že Ty pochopíš hneď po prvý krát, že prečo som ho aj ja uviedol na titulok.

    Z jednoduchého dôvodu: Obal predáva výrobok a čím je krajší o to viac ide na odbyt, to čo už zákazník nájde vo vnútri obalu, tak to výrobcu už nie príliš zaujíma. (Preto aj, keď do titulku vkomponuješ „najlepšieho človeka na Slovensku“, tak máš zaručenú čitateľnosť svojho článku. Laco
    publikované: 01.07.2009 09:55:59 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Laco, tak nech sa darí v "vkompovaní"
    :-))))))))))) O_ô
    publikované: 01.07.2009 10:10:42 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ale cena mohla byť symbolická naozaj,
    keď majiteľov nehnuteľnosti trošku pritlačili....:-)))
    publikované: 01.07.2009 12:48:16 | autor: matahari (e-mail, web, autorizovaný)
  5. matahari
    Mečiara už od 89 roku mám tak prečítaného, že už vidím, že keď tým chudákom za tie domy ponúkol po 100 000 korún, tak tísa cítili ako milionári a on si mohol medliť ruky, lebo vedel, že sa mu to vráti a to minimálne päťnásobne. Laco
    publikované: 01.07.2009 18:02:07 | autor: Terč - Ladislav (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014