Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zlodeji / privatizéri oslavujte si svoj veľký sviatok 17 november!!!

Veru už len dva dni a budete sa môcť znovu vyškierať pred národom aký bol hlúpy a aký ešte stále je, že vám papka tie výhovorky, ktoré mu každoročne predkladáte už 21 rokov.

21 rokov tvrdím, že veľkú chybu urobil vtedajší československý národ, že hneď po takzvanej Nežnej nedal nahlas a zreteľne najavo tím ľuďom, ktorí, čo i len trochu začnú mať zajačie úmysly, že sa budú pratať svinským krokom kade ľahšie. Lenže národ pohrkal zväzkami kľúčikov od svojich bytov, pokričal si to je ono a to bolo aj všetko a na všetko ostatne, čo si bezcharakterní ľudia v politike začali robiť po svojom sa už národ vykašľal a iba sa prizeral ako tí nenažranci kradnú (moderne sa tomu hovorí privatizujú) to, čo sme my všetci poctivci 40 rokov krvopotne stavali. Dnes, takmer bez výnimky kradnú všetci, čo sú pri válovoch a ľudí ohlupujú tým, že sa delia na ľavicu a pravicu. Hneď po 89 roku začali rozbíjať štátne  podniky a čo bolo ziskovejšie, to oddelili od štátneho podniku a následne zakladali eseročky. Všetko to malo jednu veľkú chybičku krásy a tou bolo to, že národ ich nedonútil k uzákoneniu, že niečo také je trestná činnosť. Pochopiteľne s jedlom rastie chuť, keď nenažranci videli, čo všetko si môžu dovoliť, tak to, čo nemohli ukradnúť priamo, predali to do zahraničných „rúk“ (plyn, energetiku a pod.) a vzali za to tučne judášske „groše“. Teraz, keď chýbajú financie, tak Slovensko zadlžujú, zisky privatizujú a pre obyčajných ľudí socializujú straty.

Zhodou okolnosti som si dnes na FB všimol výzvu jedného mladíka, ktorá sa mi veľmi páčila a znela takto: V záujme udržania i naďalej čistých vzťahov – napíšte mi do pošty alebo komentáru, čo vám na mne vadí – dačo vymyslíme…

Ja som zareagoval na jeho výzvu takto: veľmi sa mi páči takáto výzva. A ešte viac by sa mi páčila od takých ľudí, ktorých síce osobne nepoznám, ale majú mnoho nedostatkov, no za Boha si ich nechcú pripustiť a ešte sa urážajú ak im tieto nedostatky vytknú iní ľudia.

No a k výročiu 17 novembra už len dodávam, že 21 rokov stále dokola omieľam to, o čom aj hore píšem, lenže samozrejme nepáči sa to tým, ktorých sa to osobne týka.


Azda iba hra ,,na niečo“ | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014