Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

ÚSTAVA!

Slovné hračky, akými sa zaoberajú politici (hlavne koaliční) o zrušení Špeciálneho súdu - nálezom Ústavného súdu. Tak toto nemá období, že za akých hlupákov pokladajú - svoj národ Slovenský...

  Obyčajný sedliacky rozum, každému normálne zmýšľajúcemu tvorovi hovorí, že takto by to malo byť a platiť: Ústava je najvyšší „orgán“ a niet tu o čom špekulovať!!!

 

  Ale preto sú paragrafy (§) tak pokrútené, aby si s nimi niektorí neseriózni právnici robili, čo sa im zachce. (Obzvlášť na Slovensku).

 

  Sám Vladimír Mečiar poukázal na to, že takýmto rozhodnutím sa poruší Ústava.

 Čiastočne má aj pravdu. Píšem čiastočne, lebo nedá mi, aby som mu nepripomenul, že on sám v nedávnej minulosti porušil Ústavu, keď svojvoľne amnestoval (všetci vieme koho mám na mysli: hlavne Kráľoviča Ivánoviča Lexovičoviča), takže niet sa o čom baviť, lebo bohužiaľ niet s kým.

 

  Vládna koalícia bude zubami – nechtami robiť všetko preto, aby ten cirkus naďalej zotrval, lebo Slovákov sa veľmi ľahko dá opiť rožkom. Ladislav Serenča


Zákony | stály odkaz

Komentáre

  1. navyše i suchým
    publikované: 02.06.2009 06:34:53 | autor: Petula (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Slabo mi zapaľuje?
    Petula, asi mi fakt dnes slabo zapaľuje, ale nepriblížiš mi tie Tvoje slová trochu bližšie?!
    publikované: 02.06.2009 09:16:15 | autor: Ladislav S. (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014