Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stádo bez vodcu!!!

Chudera starostka mesta Krompách, tá si toho teda užíva. Nezávidím jej túto situáciu, no nedá mi, aby som tu nenapísal, že veľký podiel na takejto situácii a nielen v ich meste majú samotní starostovia. (Mám na mysli tie mestá v ktorých je vysoký počet Rómov)...

  Čo iné aj mala povedať starostka tým namysleným papalášom z BA ako toto: že tieto veci treba riešiť za stolom, veď by ju ešte obvinili z poburovania verejnosti proti Cigánom. (Škoda len, že nepovedala aj to, že táto vec sa na Slovensku za stolom už rieši 60 rokov).

 

  Lenže v Krompachoch sa potvrdila jedna zásadná vec: Slováci všade potrebujú vodcu, tak ako v tomto prípade Kotlebu. Tisíc Krompašanov je nespokojných s takouto atmosférou, ktorú im tam Cigáni dennodenne vytvárajú, ale aby sa iba raz vybrali protestovať sami, tak nato sa neodvážia, lebo sú zbabelí. No, keď tam vtrhne pospolitosť, tak už vyskakujú a pochopiteľne, že Kaliňák, Paška a ťažkoodenci sú v takejto situácii na koni a môžu si robiť svoju politiku.

 

  Takže o tom to je milí Krompašania, ale nie len vi, ale všetci Slováci: Všetci sa správame ako stádo bez vodcu a bez neho sa neodvážime ani „prdnúť“.


Na aktuálnu tému... | stály odkaz

Komentáre

  1. Hovorí sa,
    že Rus sa nevyserie bez rozkazu a Američan bez návodu. My Slováci pre zmenu nemáme v génoch násilie a expanzívnosť voči iným národom. A tak si necháme skákať po hlave, či už od Cigánov alebo Maďarov. Je na nás, aby sme voči Cigánom urobili prvý, možno násilný, pre EU a svet neprijateľný krok a potom nech naší diplomati presvedčia "západ", aby nám dal riešenie a peniaze na Cigánsky problém.
    publikované: 07.09.2009 13:34:26 | autor: Miro (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Miro
    Práve, že „západ“ dáva a myslím, že aj dosť na tu zberbu, lenže iba Boh vie, kde tie peniaze končia, lebo väčšina na nich ide z našich daní.

    „Západ s nimi nemá také skúsenosti ako my, takže je pochopiteľné, že chce mať pokoj a radšej verí tomu, čo tí skurvenci prezentujú, že my ich tu diskriminujeme a bla, bla, bla.
    publikované: 07.09.2009 14:01:49 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014