Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rómovia, keď veríte v Boha prestaňte sa mi vyhrážať! Veď ja sa snažím svojim protestom zabrániť tomu, aby vás už úžerníci nevydierali. Ale, keď vy veríte im, tak raz si spomeniete na moje slová, že som mal pravdu, no len neviem či to už nebude neskoro?!

Ži a nechaj žiť!

  Aj touto cestou vyzývam slušných a inteligentných Rómov, aby prestali útočiť na mňa osobnými vyhrážkami...

 

  Ja ako občan tejto republiky musím podľa zákona platiť za odvoz smetí a komunálneho odpadu!

Nikoho, ale (z tých ľudí, ktorí o tom takto rozhodli) nezaujíma to, že či ja mám na to finančné prostriedky, alebo nie?!

 

   Platí zákon, že keď sa človek ocitne v životnej núdzi - je nezamestnaný a  nepoberá ani žiadnu podporu, tak všetky výdavky za neho musí hradiť tá osoba, ktorá s ním zdieľa spoločnú domácnosť! Pochopiteľne s tým dodatkom ak jej mesačný príjem zodpovedá mzde  tej výšky, ktorou je dotyčná osoba povinná živiť aj svojho životného partnera a platiť za neho aj odvoz odpadkov!

 

   Vážení Rómovia buďte takí láskaví a nebráňte mi v mojom proteste, ktorým chcem dosiahnuť spravodlivosť, aby už na Slovensku konečne platili zákony pre všetkých občanov rovnako a takisto aj výnimky zo zákonov.

  Veľmi dobré viem kto stojí za týmito vyhrážkami. Sú to ľudia, ktorí na úkor neprispôsobivých Rómov ťažia z ich neznalosti a neschopnosti vyhrabať sa z tohto marasu. A to všetko vďaka tomu, že čím viac je tým neprispôsobivým horšie, tak vám čo mi vyhrážate je stále viac lepšie. (Každý človek, ktorý sa nad tým zamysli, tak si to dokáže rýchlo spočítať, a preto tu nejdem zachádzať do detailov).

  Záverom už iba toľko, že keď ja ako nezamestnaný (respektíve moja manželka) musím platiť za odvoz odpadkov plnú sumu, tak žiadam, aby tí neprispôsobiví Rómovia, ktorí poberajú podporu v hmotnej núdzi, aby platili to, čo im ukladá zákon. (A v porovnaní so mnou majú ešte tú výhodu, že majú 60 % zľavu.)

 

  Ladislav Serenča


Aj touto cestou vyzývam slušných a inteligentných Rómov, aby prestali útočiť na mňa osobnými vyhrážkami... | stály odkaz

Komentáre

  1. Laco, a víš Ty co? Mám dluh na 0LO!!
    S Cikánama, po Tvém Rómama, vycházím vcelku skvěle.Pracoval jsem s nimi a jsou to docela fajn lidi. I mne pohladila Cikánka, když jsem jí poskytl právní radu.
    Že můj muž vzal nějakýho důstojníka židlí.Jestli je to to samý jako přizabít policajta.A já jí na to, že jestli nebyl řádně označen jako vojenská policie nebo hlídka, tak je to absolutně normální.Je to normální, běžnej občan, kterej se neprokázal ani poslaneckou imunitou. Maximálně dva roky s podmínkou na čtyři léta, to vidím, jako lajk!
    A vona mi hned cigáro nabídla a pohladila si mně. Že jsem hodnej člověk pravila. A ještě mi pravila, že vedúci. A to mne dojalo, protože ač inženýr, žádnej vedúci jsem nebyl. Normální dělník, co maká s vostatníma u lisu:-))))
    publikované: 12.10.2009 00:21:48 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Mito
    Presne ako píšeš. Lebo ani ja ich nehádžem do jedného vreca. Je medzi nimi dosť slušných a dokonca aj oni mi prichádzajú podpisovať moju petíciu a tvrdia, že tiež sa už nemienia na to svinstvo iba prizerať.

    Laco
    publikované: 12.10.2009 02:28:23 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Je to odvaha...
    ...iniciovat takuto peticiu. Vcera som bol v meste a rozmyslal som ci to podpisem, ale som velmi nerozhodny... Podla mna by cigani mali mat moznost nejako sa zbavit odpadkov. Mozno by to vyriesilo zalozenie skladky niekde blizko Lunika IX, aby si odpad naozaj mohli lahko sami odvazat.
    publikované: 12.10.2009 09:24:06 | autor: sestko (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. sestko
    No vidíte aj Vy sa k tejto veci staviate tak, ako mnohí Košičania, že najlepšie by bolo keby toto všetko vyriešil niekto iný za vás všetkých nerozhodných. Mimochodom, keby ste si aspoň pozreli, čo sa podpisuje:

    Totiž toto je petičná výzva pre magistrát, aby sa touto vecou zaoberal a nič viac. Tu nejde o žiadny útok proti Rómom.


    Laco
    publikované: 12.10.2009 11:04:15 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Petice mohu, petlice né, světlice by mohly bejt,
    jakože upozornit na stěžejní problém!
    Vo minulom Silvestru mne dolu zavolal kolega, co jsme spolu ničili Amerikány na Rýně, že pd si jednu střelit. Von je úplně úžasnej . A já, že jako tak jdu. I jsem si střelil. Z ruky jako ROS.ku. Jenže jsem se přitom nějak povotočil, nebo co, skrátka vlítlo do kuchyně. Do jeho.
    Jeho žena zalehla bez povelu, a nezdraví mně doteď! Že prej zrovna douklízela!
    Viděl jsi někdy uklízet na Silvestra, Laco? Já teda nikdy!
    To mne tak napadlo v souvislosti s tou peticí vo uklízení.
    Podpisuju v plném znění!
    Uklízet se musí. Ale vopatrně!S rozmyslem.
    publikované: 12.10.2009 13:47:55 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  6. Mito
    Všetko sa javí tak, že tento národ si na tú špinu vôkol seba zvykol a že by mu už asi chýbala, lebo toľko podpisov, čo som získal napr. dnes, tak to mi stačilo prejsť z bytu do bytu v našom vežiaku a bol by som tých podpisov získal viac.

    Laco
    publikované: 12.10.2009 19:09:29 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Musíš to pojmout ve velkým, kolosálním stylu, Laco!
    Za národ čistější, nebo tak něco:-)))
    Aby to táhlo!
    publikované: 12.10.2009 21:45:57 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  8. Mito
    Vďaka za nápad, ale nechcem sa chváliť, lebo vždy sa snažím ľuďom hovoriť pravdu, takže aj v tomto prípade som Ťa predbehol, lebo v noci som dostal vnuknutie, že musím to zobrať tak ako som to plánoval aj s mojou knihou, totiž názov mojej knihy: pôvodne mal byť: Lenivosť metla ľudstva, ale pani, ktorá upravovala môj rukopis, tá mi navrhla, aby sme dali nejaký iný názov, a ver, či never vymyslieť názov, tak aspoň v mojom prípade to bolo horšie ako napísať nejakú báseň.

    Laco
    publikované: 13.10.2009 08:02:59 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014