Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Robertove lásky - 2

Na záhrade pri vínku, pod kepienkom bez šminku – staré spomienky sa vynárajú a uzrú svetlo Božie...

   Nejde o prehnanosť, ale dá sa povedať, že Robert sa stal zo dňa na deň dospelým. Tento prechod z puberty bol očividný. V priebehu niekoľkých mesiacov Robert podrástol zhruba o desať centimetrov. Konečne si uvedomil to v čom spočíva mužnosť zdravého chlapa.

   Lenže komplex menejcennosti ten mu ostal naďalej. (Ale o tom až o čosi neskôr). Je priam neuveriteľné ako tento neduh bránil Robertovi nadviazať pozitívny vzťah k nežnému pohlaviu.

   V svojej bujnej fantázii  pri sebaukájaní mu nič iné nezostávalo iba si predstavovať scény a milostné  hry so svojou vyvolenou, (a čo všetko by pre ňu urobil, len keby ju mal) ako by ju vybozkával od hlavy až k pätám. Svoje horúce bozky by jej pomalými krokmi postupne zanechával na čele, na uškách, pochopiteľne aj na jej ružových perách a celkom určite by vnikal svojim jazykom do jej rozhorúčených úst. Nepochybne by jeho bozky nechýbali na krku, na bradavkách, na pupku a určite by jeho ústa nevynechali ani jej vagínu. No určite najviac zo všetkého by bol jeho bozkami obliehaný a obdarený jej klitoris.

   Robertove vrúcne bozky by celkom určite pokračovali z jej lona na stehna až k  lýtkam a končili by na prstoch nôh s ktorými by sa jemne pomaznal, aby tým svojej vyvolenej dal jasne najavo, že ju miluje skutočne celú a zo všetkým, čím ju Boh obdaroval.

   Lenže jeho komplex menejcennosti mal vtedy takú nadvládu, že radšej by lopatou vyložil vagón uhlia, ako by mal normálnym spôsobom osloviť a nadviazať kontakt s mladou ženou, ktorá by bola ochotná užiť si rozkoše v jeho náruči a prežiť s ním nádherný večer ba aj celú noc spojenú s - vrcholným blahom -  viacnásobným orgazmom. (Len je otázne v akom citovom rozpoložení by sa Robert ocitol? Pokiaľ by jeho láska k nej nebola opätovaná tak vrúcne, ako tá jeho).

  Všetko bolo však iba Robertovým veľkým snom, ale „vďaka svojmu komplexu“ takmer sedem rokov denne masturboval a ukájal svoju mladú rozpenenú krv. (Teraz po dlhých rokoch si Robert iba nostalgický povzdychne a zašomre, veď to by bola armáda potomkov keby boli tie jeho „patróny padli na užitočnú pôdu“)...

  Pokračovanie nabudúce

 

 


Víťazstvo pudu | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014