Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Obvinia ma z rasizmu?! Veď hovorím iba pravdu.

A práve pravda najviac oči kole...

  Vôbec nepochybujem o tom, že to, čo teraz napíšem, tak to Rómovia napadnú, že ich diskriminujem: všimli ste si Slováci, že medzi bezdomovcami tuším niet ani jedného Róma? Viete prečo?

 

  Nech sa na mňa ktokoľvek hnevá, ale je to pravda:

1. Lebo máme sociálny štát, ale bohužiaľ  iba pre nich.

2. Cigáň to má v génoch ako potkan, že musí prežiť  za každú cenu. Takže oni sa bezdomovcami bežného charakteru ani nestanú, tak aby trčali niekde na mraze. Radšej zabývajú kadejaký pajzel, opustený dom a podobne. (Dovolím si tvrdiť, že keby vláda a hlavne SMER boli skutočne sociálni, ale pre všetkých obyvateľov rovnako, tak aj tých bezdomovcov by nebolo toľko.

  Práve dnes sa objavil tento článok: Železnice rušia bezdomovcom "ubytovanie" v staniciach

 

   Jeden čitateľ (nebudem ho menovať, lebo by ma ešte stihol zažalovať) k mojej reakcii na tento článok napísal: a aký je rozdiel medzi týmito smradľakmi a tými z osady?  Nech sa Kotleba postaví s megafónom pred železničnú stanicu a nech kaze ......... aj títo kradnú a vraždia (tiež "bielych"). Nezabudol mi poslať z googlu vybraté informácie o takýchto vraždách uskutočnených bezdomovcami, ale prakticky to boli vraždy medzi nimi samými. (Jednoducho povedané, že sa bezdomovci vraždia sami medzi sebou.)

 

  Neodpustil som si príležitosť, aby som tomu čitateľovi niečo od srdca nenapísal, takže tu je moje stanovisko na jeho adresu: veľmi dobre ja viem do ktorej kategórie Ty patríš, takže tie sprostosti na ktoré ma upozorňuješ si strč vieš kam...

Tí na ktorých tu poukazuješ si iba navzájom „pomôžu“ od tej ich biedy a zúfalstva: a to tak, že pre trochu čuča jeden druhého odkrágľuje, ale buď taký láskavý a vytiahni cez internet tie správy kde Rómovia prepadli a zabili, či vykradli nevinných občanov. Lenže to by si mi musel takéto informácie posielať denne aspoň každú hodinu, lebo je to mnoho tisíc prípadov a tie by sa Ti na jednu stranu nepomestili. Veď nakoniec ani netreba chodiť príliš ďaleko, určite Ti neunikla tá správa (ten článok) o Myslave a o útokoch Rómov z Luníka IX na ich záhrady a domy, ako okrádajú bezbranných dôchodcov. (Uverejnený v košickom Korzári.)

 

  No bol tam k článku zaradený aj takíto príspevok od ďalšieho čitateľa: Smer -socialistická demokracia a jej predseda asi nečíta noviny - alebo číta len tie pasáže kde môže vysúdiť 33k€ a necestuje vlakom, keď stále rozprava o udržaní sociálneho štandardu za ich vlády!!! Zavrel by som tých bezdomovcov na úrade vlády, pripadne vládu ubytoval v čakárni!!! Zaujímavé. Keď sa jedná o kamionistov, tak polícia v hojnom množstve dokáže celé hodiny a noci pri nich stáť. Nie tam, ale v takýchto problémových oblastiach ako je aj Myslava by mala stáť hliadka 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Neustále a neustále. A rovnaký meter ako na bielych, nič viac. Ale v Absurdistane menom SR je to utópia, však pán minister RK.

 

   Rozhodol som sa aj tomuto čitateľovi poslať moju reakciu k jeho príspevku: práve včera, alebo predvčerom jeden čitateľ  mal takýto návrh k téme štrajku kamionistov: že mali by sme si všetci posadať do svojich vozidiel a krúžiť, blokovať cesty, aby tí hajzli (politici) už konečne začali robiť niečo rozumné pre tento štát, a ja som mu odpovedal, že myšlienka to nie zlá, ale má to ten háčik, že auta by museli jazdiť na vodu, lebo kto by si dovolil za svoje peniaze páliť toľko pohonných hmôt?!

   Do tretice som vybral názor ešte jedného čitateľa: tí bezbranní dôchodcovia vychovali túto lúzu bez srdca a charakteru. Čo vari tieto choré názory vznikli či spadli z mesiaca ? Za tuposť sa musí platiť a často tým najcennejším, lebo ako ti dôjde že svojimi chorými názormi udržuješ status chorej spoločnosti ?
Tvojimi a podobnými názormi vytvoríš v tejto spoločnosti občiansku vojnu, ktorá je podľa môjho odhadu na spadnutie, stačí keď budeme liať olej do ohňa, a nebude sily ktorá tomu zabráni.

   Nedalo mi, aby som to nechal nepovšimnuté a tak som mu odpísal: Ty si myslíš, že keď sa nebude robiť tlak na to, aby sa tento problém už konečne začal riešiť, takže nedôjde k občianskej vojne? Tak ver tomu, že k nej dôjde aj bez prilievania oleja, lebo ľudia už majú toho plné zuby, čo všetko si tá chamraď dovoľuje a vláda im to stále toleruje.

Ladislav Serenča


Azda iba hra ,,na niečo“ | stály odkaz

Komentáre

  1. viem a chápem o čo ti ide,
    ale Romovia nie sú bezdomovci z toho dôvodu, že sú silne rodinne založení. To bolo a aj bude ešte po dlhé roky. Pokiaľ niektorý z nich neokradol vlastného, vždy poskytli strechu nad halvou.
    publikované: 08.02.2010 13:31:01 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, autorizovaný)
  2. vasilisa26
    Ty dobre vieš aj to, že nie všetko človek môže na Slovensku aj napísať, tak ako si to mysli, alebo ako by to chcel napísať. Napríklad od mája 2009 takmer všetky moje články, ktoré som uložil tu na blogu, tak som tie isté ukladal aj na mojom blogu SME lenže nafúkaní admini, ktorým moje príspevky asi moc nehrajú do karát, tak mi ich nezverejňujú.

    Laco
    publikované: 08.02.2010 16:04:20 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Jde vo to, jak ten příspěvek napíšeš, Laco.
    Mně už také dali admini výstrahu, právem, jsem si to uznal, a píšu dál. Tatím:-)))
    publikované: 08.02.2010 18:25:57 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Miťo
    Aj ja som si uznal chybu a už som sa adminom aj ospravedlnil, aj som ich viackrát poprosil aby mi blog obnovili, ale tak sa zaťali, že kašľu na mňa.

    Laco
    publikované: 08.02.2010 22:24:15 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Miťo ešte dodatok...
    Vyskúšam niečo na formu riťolezectva. Možno to zaberie, keď ich niečim pochválim.

    Laco
    publikované: 08.02.2010 22:28:44 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. ritolezectvo by ti šlo, to si sa isto dobre naučil v železiarnach...
    preco by mali uverejnovat blogy narušenych grafomanov_
    publikované: 16.02.2010 17:17:41 | autor: stanic (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Narušený gramafón...
    Len v krátkosti: trafená hus zagágala!

    Laco
    publikované: 16.02.2010 20:49:43 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014