Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Nelegálne skládky Luníka IX. Trimem ci šické paľce...

Chlope, no ta toto hej, šickí paľce ešte aj na nohoch ci trimem, aby še ci podarilo spravic, co ši sebe predsavžal! Ujcu, no to šicko šumné, ja Vám za to dzekujem, ale znace ono to je tak, že tote plagaty co mám tu prichycené na bicygľu, tak to s nimi vyzývam ľudzi, aby še už prebudzuli bo to oni už bars dluho špia...

    Ujcu znace jak še hutori, šickoho veľo škodzi. No a dvacec roky spac, ta to za taky obdobie by člevek aj žemeguľu možno tricecraz pešo prešol a aspoň by much povedzec no daco som dokazal a nežil som tu na tim švece nadarmo.

   Znace ujcu, ja tých 20 rokov už tak málo špim, že vidzim aj to co by som podľa daktorých ani vidzec nemal bo to bars  nebezpečné, ale žeby sce znali ne pre mne nebezpečné, ale pre tých co ich ja vidzim a hlavne vidzim to co robia. Ale to by bulo šicko v poriadku, keby robili jak še patri, no oni kec še chceli dostac ku „korytom“ ta nám chudobe našľubovali šicko možné aj nemožne, lem aby sme ich zvolili. No a znace jak to od toho šidzemnactoho novembra ošemdzešatdzeviatého roku tu u nás na Slovensku chodzi. Prašata zožeru aj tie drevené valovi bo furt jim malo!!! (A takisto je to aj s našima politikmi).

 

  Dobre synu ta dakus sme pohutoreli o živoce, ta ja už idzem, maj še šumne nech ce Boh ochraňuje a jak som už hutorel trimem ci šické palce.

 

 Hej hej ujcu, čekajce, ta šak to šicko bars šumné co hutorice, ale vidzím, že suhlašice s moju peticiu ta pocce tu dac na ten paper Váš podpis!

 

        Joj synu ta co ši še zošalel šak ja chcem umrec normalnou šmercou.

 

         Ujcu ja nerozumim co tým chcece naznačic?

 

  No synu ta povim ci to po lopace. Rómsky užernici tým Ciganom co jim placa tote vysoké úroky, ta oni jim furt kec še bliža voľby jasne a zreteľne vyšvetľuju koho majú volic!!! (Pri voľboch jim zadarmo navara guľašu naj še aspoň raz v živoce poriadne najedza, no a žeby jim lepši šmakovalo, ta jim k tomu daju ešte aj pivo zadarmo).

 

No dobre ujcu, ale ja aj tak nerozumu co tým chcece povedzec?

 

  No ta sluchaj, tak ci to vyšvetlim, my Gadžove už sme zunovali volic, bo už nás to prestalo bavic, bo aj tak tote politicke prašata, še  za 20 roky furt pri tých korytoch šicke trimu a to znaš jak v bežnom živoce chodzi, že šviňa čim starša ta tým z nej väčší užitok, lebo hrubša slanina narošne, ale tote prašata co sme ich 20 roky volili a furt tých istých, ta s tých už žadny užitok nebudze, choč aj oni už poriadne pribrali, no ale kto by toto skažené mäso jedol, šak by nám z toho na vracane bulo, bo oni sú síce v paradných chlivcoch, ale v takým bahne še prehrabávajú, že ani našo švine nesu tak napáchnuté jak oni.

 

  No ale aj tak nerozumim, šak práve preto kedz podpišece peticiu ta budú mušec toti pri korytoch konečne robic to co šľubovali?!

 

  Chlope vidzim, že ty bars tvardohlavý a Ty me nechceš pochopic: ta Ty sebe myšliš, že čom toti pri tých korytoch nerobia poriadky s užernikmi? No ta zato, lebo užerníci tote peneži co vymáhajú od Ciganov, tak s tymi penežmi še muša podzelic aj s tými prašatami pri korytoch.      

   No a zato ja už ten paper nepodpíšem.

 

  No dobre ujcu, ale kec som to dobre pochopil ta Cigani pujdu volic šicke bo užernici jim pohroža že budú placic ešte večše úroky!!!

 

  No vydziš jak dluho ci to tyrvalo kým ši to pochopil. A teraz aspoň znaš čom Gadžove toten paper nepodpisujú. Ta majše šumne a s pánom Bohom Laco

 

 

  Iba tak mimochodom: keď už som spomenul odpadky, tak veľmi by som si želal, aby si tento môj príspevok prečítal náš pán premiér Fico.

 

  Česť práci pán Premiér! A len tak ďalej pekne ohlupujte tento sprostučký národ, možno, že aspoň mladá generácia raz pochopí, čo sa to tu na Slovensku v skutočnosti dialo.

 

  Kvitujem, že aspoň ústami presviedčate národ, že nebudete platy politikov zvyšovať, ale na druhej strane musím povedať, že chvalabohu, keď to predsa len bude naopak, lebo už vopred sa teším, že to nebude z mojich daní.

 

Vďaka zákonu, ktorí Vaša vláda schválila, tak ja teraz nepoberám predčasný dôchodok a ani nedostávam podporu v nezamestnanosti.

 

Ale takto verejne Vás pán premiér vyzývam zabezpečte mi prácu a ja veľmi rád prispejem mojimi daňami na platy politikov, ale iba na tých za ktorými bude vidno aj dobré výsledky. (Mimochodom poctivo som odrobil 38 rokov v bývalých VSŽ a aj terajšom USS).

 Teraz za moju drinu sa mám isť pásť na lúku, lebo od Vašej vlády nedostávam ako predčasný dôchodca ani jeden cent a ešte musím platiť celú sumu za odvoz odpadkov. Mnoho Rómov nikdy pre tento štát ani nepohli prstom a dostávajú aspoň minimálnu podporu v nezamestnanosti za to, že sú v hmotnej núdzi. A aj napriek tomu za odvoz smeti neplatia, a pritom majú 60 % zľavu. Takže perfektné riešenie, len tak ďalej pán premiér, Rómovia Vás budú voliť aj naďalej, len je otázne či potom budete mať z čoho dať na platy politikov, keď z tých Rómov väčšina nikde nepracuje? (Jaj, aký som hlúpy, veď teraz mi to došlo, predsa EÚ Slovensku veľmi ochotne bude donekonečna vyhadzovať peniaze na našich neprispôsobivých Rómov, len, aby sa nepresťahovali z našej krajiny trebárs do Bruselu, alebo iných krajín v ktorých nemajú ani potuchy o tom, čo mi tu s nimi prežívame).

 

P.S. Pán premiér pýtam sa ja nie som v hmotnej núdzi, keď dokonca nedostávam ani minimálnu podporu v nezamestnanosti?

   Takže Vás žiadam, keď ste ma pripravili o predčasný dôchodok, tak mi teraz láskavo zabezpečte prácu, aby som mohol dôstojne žiť!!!

 

Ladislav Serenča  Košice     


Keď mlčia média... | stály odkaz

Komentáre

  1. Laco česť aj tvojej :-)))
    toto by stálo aj za vypočutie, nielen za čítanie, podpora :-)))
    publikované: 08.10.2009 15:56:26 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Laco, Laco,
    a co nemas ruky abo nohy ze sebe robotu nehledas a po nece svece vypisujes, a na toto mas?! ,..asi takej odpovede sa dockas...o) ;-))

    Inac si mi pripomenul . Moja mama mala psa. Ako dochodkyna po urcitom veku mala byt od dane za psa oslobodena. A nic. Tak sa mama pozbierala a isla na urad. A tam... ta ktoze ze se zo staru babu budze nacahovac, ta ne?! Ta isla rovno za tym, noo..ta jak se vola predsedom narodnoho vyboru dakedy se volal a teraz primator tak, a dze nic tu nic, nichto ju nescel ani vidzec ani cuc..az co nahoda nechcela, schodza se skoncila a primator s primatorstvom se jej rovno do drahy pripletla. A kedzze von nelem primator ale aj susid, ta pozdravic se musel, ta jak insak, ta ne?!
    A vona mu.." ta pan primator, ta jak to ze ja musim placic dan!?
    A von jej.." ta tak bo mace psa uz davno pani!"
    A vona mu.." ta dobre ! ta ja ho dam utracic, zebym jak dochodca co pravo na psa aj bez dane ma, dane nemusela placic! ale vy my pan primator pridzece na noc dom strazic a na ciganoch brechac a ani to tak daleko nemace!"
    publikované: 08.10.2009 16:39:31 | autor: jajaj (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Derechura
    Ahoj Magduš,
    nebudeš veriť, ale išiel som do lesa len tak na náhodu, že čo keď? Mnoho krát sa stalo, že som našiel jedného maximálne 3 – 4 dubáčikov, ale som sa potešil, že sa domov nevraciam na prázdno.

    A ja netajím miesto, lebo to je veľmi známe v Nižnom Klatove za chatovou osadou a systém je taký, že kto skôr príde ten skôr melie.

    Dnes to s podpisovaním bolo poslabšie, ľudia sa javili akýsi prepracovaní a mnohí tam za „mojim miestom“ iba posedávali na lavičkách. No jedná starká to trochu pri podpisovaní negatívne okomentovala, lebo sama priznala, že nemá okuliare a tým si nevšimla na konci vety otáznik a hneď začala byť múdra, že to je zle sformulované, lebo, že praktický všetci, čo sme to podpísali tak s tou sumou súhlasíme. Keď som jej ukázal otáznik, tak sa na chvíľu zháčila, ale ani pomyslieť na to, aby priznala „farbu“. ale nevadí, každý sme iný.

    Prajem Ti pekný zvyšok večera a dobrú noc.

    Laco
    publikované: 08.10.2009 21:43:37 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Derechura
    Evička prepáč toto nedorozumenie:Dnes som sa dozvedel. že zajtra o 11:00 hod má prísť Fico do Košíc, takže schválne pôjdem pred tú budovu na Smetanovej ulici, kde sa má zastaviť a dám mu do rúk moju žiadosť.

    Laco
    publikované: 08.10.2009 21:46:58 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. jajaj
    Babka by mala robiť primátorku, lebo toho šaša by som niekam poriadne poslal.

    Laco
    publikované: 08.10.2009 22:06:00 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014