Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Moja alergia na Luník IX.

Pomaly je už bežnou praxou, že ak sa objavy v košickom Korzári článok o Luníku IX., tak diskusiu k článku po krátkom čase zrušia.

  Tým, že som celému Slovensku ukázal aká nespravodlivosť sa prejavuje neprispôsobivými občanmi voči majoritným občanom v Košiciach a takmer nič sa nezmenilo, tak som sa rozhodol zverejniť na blogu SME nasledujúce články:

 

Luník IX je čistejší o 800 ton smetí

 

  V poslednej dobe, keď sa objaví v košickom Korzári článok, ktorý opisuje Luník IX., tak diskusia k takýmto článkom je už po nejakých desiatkach minút zrušená a dôvodom je zakaždým porušenie kódexu.

 

  Z tohto dôvodu som takto zareagoval k článku s názvom, ktorí je v titulku:

keď táto diskusia tu zostane, tak to skutočne bude zázrak, ale predsa napíšem svoj názor.

Celý mesiac som protestoval proti tomu, aby z mestskej kasy t.j. z dani všetkých občanov išli peniaze na odvoz smetia nelegálnej skládky z Luníka IX.

 

  Mestské zastupiteľstvo sa vyjadrilo, že podľa zákona to musí hradiť obec. Zaujímavá je tá skutočnosť, že predsa len sa trochu ľady pohli a zrazu už od budúceho roku si odvoz takýchto skládok bude hradiť iba Luník IX.

  Takže vážení Košičania, teraz môžete nadávať sami na seba, lebo ste doteraz držali ústa a veľmi dobre ste videli, čo za sprosté hebedá za vás rozhodujú v mestskom Magistráte.

 

  Akoby toho bolo ešte málo, tak sa v Korzári objavil aj ďalší článok:

Kosit kúpil vozidlo do terénu

 

Kosit kúpil vozidlo na odvoz komunálneho odpadu značky Man, ktoré smetie stláča hydraulickou lopatou. Má pohon zadnej nápravy a je vybavené "antiprešmykovým" systémom.

 

  Nakoľko som už alergický z toho, keď sa Luník IX. – iba spomenie, tak som do diskusie napísal takýto názor: Náročnejší terén...

 

  V článku bolo okrem iného uvedené aj toto: "Mechanizmus bude pracovať na Sídlisku dargovských hrdinov a na Luniku IX kvôli náročnejšiemu terénu"

 

  Že na Sídlisku dargovských hrdinov, tak to ešte viem pochopiť, ale veľmi dobre viem prečo je tu zahrnutý aj Luník IX. Veď sotva tam tých 1 000 tón odpadu vypratali, tak už minimálne 50 tón ďalšieho tam už pribudlo. Takže netreba hovoriť o náročnom teréne, ale o nenormálnych ľuďoch, ktorí tam žijú. Mnohých z nich by do tohto mechanizmu mali nalisovať spolu aj s tým bordelom, ktorí tam zvláčajú!

 

 Tým, že mi pre porušenie kódexu na blogu SME šesť mesiacov neboli publikované moje články, tak po vypršaní trestu som tam uviedol nasledujúci článok: Na konci plieska bič!

 

  Ako najúčinnejšie sa dá zničiť spoločnosť? Najistejší spôsob je mať programy a politiku podporujúcu systematický vyššiu pôrodnosť, hlavne geneticky najmenej schopných oproti genetický najschopnejším. (Obvinia ma z rasizmu, ale realita, tá to iba potvrdzuje!!!)

 

  To, že sa za posledné roky na Slovensku o populáciu národa najviac pričiňuje minoritná spoločnosť istého etnika je nepopierateľná skutočnosť. No ešte smutnejšia je tá skutočnosť, že náš premiér toto svojou politikou podporuje.

 

  Pokiaľ sa bača nenaučí poriadne plieskať bičom a hlavne korbáčom, tak ani jeho stádo sa nespráva, tak akoby to on od neho očakával, a potom si to stádo aj viac dovoľuje a vždy ho to ťahá tam, kde je to zakázané. Zväčša sú potom dôsledky také, že si to odnesú či už lány kukurice, alebo ďateliny. No najsmutnejší je záver, keď sa stádo po tej ďateline napije vody a potom sa oduje a dochne.

  Presne to isté sa deje teraz v našej spoločnosti. Mnohí Cigáni si stále viac dovoľujú porušovať zákony a ešte aj ten pomyselný korbáč držia v ruke. Plieskajú nim a majorita sa viac a viac sťahuje do úzadia. Keď ich plieskanie málo zaberá, tak vyhrážajú diskrimináciou až do Bruselu. To, že tu je praktický diskriminovaná majoritná spoločnosť, tak to náš bača (pán premiér) akosi nechce za žiadnu cenu pripustiť.

  No ten korbáč stále bude plieskať iba tomu lepšie, kto ho pevne drží a ovláda. A, že to nie je pán premiér, tak to nech posúdi sám čitateľ.

Ladislav Serenča, pondelok 7. decembra 2009 13:00

 

  Mnohí z vás sa možno pozastavia nad tým, že prečo som to zverejnil aj tu na tomto blogu, keď som sa nedávno s vami rozlúčil? Preto na vysvetlenie predkladám nasledujúce:

komu              blog@sme.sk  

            dátum              8.12.2009 6:03           

            predmet                       Obnovenie blogu         

            odoslané z                   gmail.com       

Prosím vás páni administrátori to vám nestojím ani za odpoveď?!

Už tretí deň čakám, aby  ste mi zverejnili na blogu článok - a stále nič. Veď môj trest - porušenie kódexu už dávno vypršal - tak už neviem na koho sa mám ešte obrátiť.

Ladislav Serenča

 

 

ODPOVEĎ:

od                   "blog@sme.sk" blog@sme.sk

 

predmet                       RE: Obnovenie blogu  

Naša odpoveď:

 

zdravime, na titulku blogu zaradujeme len autorov, ktori bezvyhradne dodrziavaju kodex, nepisu vulgarne a zdrziavaju sa zovseobecnovani, ktrore urazaju roznych ludi. ak sa vam nase pravidla zdaju prisne, odporucame vam pisat na ine blogove portaly, ktore maju benevolentnejsie pravidla. s pozdravom admini


Azda iba hra ,,na niečo“ | stály odkaz

Komentáre

  1. Luník IX je čistejší o 800 ton smetí
    Som zvedavý dokedy ???
    publikované: 08.12.2009 19:58:37 | autor: vlaha (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. vlaha
    Síce nebol som sa tam zatiaľ ešte pozrieť, ale dovolím si tvrdiť, že na tom mieste kde to vyčistili, tak už teraz je tam aspoň 250 kg nového odpadu.

    Laco
    publikované: 08.12.2009 20:11:51 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Kam speje majoritná spoločnosť?
    Je žarážajúce čo sa deje.Všetci sa na to pozeráme a tvárime sa , že nič nevidíme.Na celom Slovensku.Dokedy?!!!
    publikované: 08.12.2009 20:30:20 | autor: IMMI (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Vitaj, Terču:-))) Jsem rád, že si zůstal. Moc.
    S odvozem odpadu je to u nás tak, že moje žena nezaplatila dva roky. Osobně nic netuše, teď splácím jak se dá, po třicet eurášků, někdy více.
    Takže asi prdlačku obec je povinná.
    Asi se přihlásím za Cikána a budu mít pokoj. Všechno bude obec platit:-)))
    publikované: 08.12.2009 21:15:38 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  5. Jo, zapomněl jsem, že si mne předvolal
    pod hrozbou pokuty asi 200 eurášků nebo předvedení v poutech:-))
    Až nebudu mít co žrát kvůli placení za bordel u popelnic zažádám, jako řádný občan o trest smrti:-)))
    Ahoj, Laco a pevné nervy!
    publikované: 08.12.2009 21:18:37 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  6. IMMI
    Ľahká odpoveď, dovtedy pokiaľ sa budete na to všetci iba pozerať.
    Laco
    publikované: 08.12.2009 21:39:33 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. Mito
    Miťo a vieš, že to nie zlý nápad, skutočne by sme sa mali všetci hlásiť k tomu, že sme rómskeho pôvodu a tak by aspoň nikto nemohol argumentovať diskrimináciou.

    Laco
    publikované: 08.12.2009 21:46:31 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Mito
    Miťo, Ty veľmi dobre vieš, že ani takáto vyhrážka – trest smrti – by Ti nepomohla. Jedine iba to ako si už spomenul, že sa prihlásiš za Cikána a potom už skutočne nebudeš musieť platiť.

    Laco
    publikované: 08.12.2009 21:53:30 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. Přesně jsi to trefil, Laco:-)))
    Pozitivní diskriminace má své kouzlo:-))
    A když jsem vobvázal Jarmile, Cikánka mladší jako já, ruku při pracovnímúrazu, byl jsem hned doktor, Ty brďo. Pak jsem jí hodil autem z vodpolední domů a jsem byl King! Ten vobvaz si nenechala vyměnit. Toho si moc vážím.
    Tak teď přemejšlím, jestlivá bych neměl na ten váš Luník zaskočit, když mám takovej pozitivní vlyv. Navíc dělám uklízečku, tak by to mohlo bejt, né?
    Co, Laco?
    Že by jsme je strhli příkladem. Už jsem, vzdor multidisciplinárnímu universitnímu vzdělání:-))) tahal čtyřistokilový palety jako skladník, tak aby jsme my dva nevodtáhli tisíc tun? To by bylo:-)))
    Poslanci se starostou Luníku by se s náma fotili:-)))
    publikované: 08.12.2009 22:04:38 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Mito
    Miťo a vieš, že si mi teraz nahral inšpiráciu: veď som nezamestnaný a k Šaňovi ako starostovi Luníka sa stačí iba pekne prihovoriť a on mi už nejakú funkciu vymyslí.

    Keď človeku, (ktorý je podozrivý z toho, že bol zaplatený s mafiou) dal takú významnú funkciu, tak to by bol v tom skutočne čert, aby mne slušnému občanovi (a ešte mám aj rád slušných Cigánov), aby mne nedal nejakú funkciu.

    Laco
    publikované: 08.12.2009 22:40:55 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. No tak teda, Laci:-))) Do teho!
    Jako na Baníku:-)))
    Protože nepřispůsobivý, nebo těžce přispůsobiví občané potřebují bytostně příklad.
    Něco jako pracovní sobota na vojně!
    Jo, to jsem kdysi sloužil u pluku SNP. A bylo to moc fajn, protože nás s topografem napadlo, že vyhlásímeSNP v červnu. A se stalo. Nástup ve slavnostních uniformách, medaile in natura. Napadlo nás to proto, že bylo furt, že SNP znamená sobota, neděle pracovní:-)))
    Pak jsme zdrhali přes plot převlíct se do slavnostní uniformy.
    Přiznali jsme se až na Silvestrovské gumácké merendě:-))))
    publikované: 08.12.2009 22:52:14 | autor: Mito (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Mito
    Miťo, dobre som sa pobavil, ale vieš vojna to je kapitola, ktorá by iba len nám dvom zabrala minimálne dve hodiny na diskusiu.

    Prajem Ti pekný deň

    Laco

    publikované: 09.12.2009 08:16:50 | autor: Terč (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014