Terč

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Luník IX a jeho ODPADKY = Boží trest ČERVENÝM ZLODUCHOM. 60 rokov špinia tento HORDAMÍ skúšaný a utláčaný SLOVENSKÝ národ!!!

Politici v blahobyte a chudoba blato v byte!!!

Je to veľké varovanie, aby sa národ spamätal a nenechal sa naďalej vodiť za nos od tých istých ľudí, ktorí iba poprezliekali kabáty a 20 rokov sľubujú národu blahobyt, ktorý bohužiaľ už majú práve oni.

 

  A hlúpučký národ narieka, nadáva a brojí proti Rómom, miesto toho, aby už konečne raz a navždy dal hlasne najavo svoj nepokoj tým zloduchom, ktorí si to skutočne zaslúžia, že už toho bolo dosť!!!  

  Že 17 november je už blízko a „ten im veľmi hlasno pripomenie“ svojou obrovskou dvadsiatkou 20 výročie bezprávia, ktoré páchali a páchajú!

  Teraz sa celému národu rehocú do očí, že  to Druhé Švajčiarsko, ktoré mu sľubovali, že ho zhrabli pre seba a ešte drzo sa vyhovárajú na celosvetovú krízu.

 

Slovenský národ, prosím Ťa otvor oči, už 20 rokov sa Ti snažím vysvetliť, aby si odhodil klapky z očú, ktoré Ti ten červený zloduch na nich nasadil a prestaň ich už podporovať svojim hlasom pri volebných urnách.

 

Ladislav Serenča


Aj touto cestou vyzývam slušných a inteligentných Rómov, aby prestali útočiť na mňa osobnými vyhrážkami... | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014